fb
Damespraatjes Damespraatjes

Nieuwe spectaculaire thriller van Ibon Martin – De schreeuw van de bergen

Heerlijk! Zojuist kregen we via Xander Uitgevers een persbericht binnen dat de nieuwe roman van Ibon Martín, De schreeuw van de bergen, vandaag verschijnt. Momenteel ben ik zelf helemaal in de ban van de spannende boeken en deze ga ik dus aan mijn leeslijst toevoegen.

Het persbericht

Ibon Martin weet als geen ander hoe hij het ruige, mystieke landschap van het Baskenland kan inzetten in zijn atmosferische thrillers. Door dit adembenemende landschap te combineren met nagelbijtende spanning creëert hij een spectaculaire thriller. De schreeuw van de bergen is het derde deel in de Ane Cestero serie.

Baskenland

In een klein, uit de rotsen gehouwen kapelletje in de Baskische Araotz-vallei wordt het lichaam van een jonge vrouw gevonden. Ze ligt in een vreemde houding en is gruwelijk verminkt. Het lijkt bijna zeker een rituele moord: de scène wijst op een eeuwenoud vruchtbaarheidsgebruik, en verraadt van alles over de intenties van de dader.

Diepe grotten en vergeten paadjes

Rechercheur Ane Cestero en haar team moeten op jacht naar de dader, en snel. In het mythische berglandschap van Baskenland, met zijn steile kloven, diepe grotten en vergeten paadjes, ontvouwt zich een levensgevaarlijk kat-en-muisspel. De kans dat deze moordenaar meer slachtoffers gaat maken is enorm…

Ibon Martin

Ibon Martín begon zijn carrière met het schrijven van reisliteratuur. Als liefhebber van het Baskische landschap en geografie brengt hij zijn dagen meestal door op de schitterende wandelroutes door het Baskenland. In het Nederlands verschenen eerder in de Ane Cestero serie:  De dans van de tulpen en Het uur van de meeuwen.

Foto door Kian Mousazadeh via Pexels

De linkjes in dit artikel zijn affiliatielinkjes. Dat betekent dat wij een kleine commissie krijgen als jullie één (of meer, haha!) van deze boeken kopen. Goed om te weten is dat het boek voor de klant hierdoor niet duurder is. Bij Damespraatjes vinden we  transparantie belangrijk en dus willen we dit wel benoemen. Aan iedereen die via ons iets bestelt: dank!

 

Reageer ook