fb
Damespraatjes Damespraatjes

Sandra leest eindelijk De zeven zussen en maakt de winnaars van het boek bekend!

Achteraf vraag ik me af: hoe heb ik dit kunnen missen? Waarom wist ik niet eerder van het bestaan van deze boeken af. Maar vorige maand had opeens iedereen het er over tegen mij. De zeven zussen van Lucinda Riley. Diverse vriendinnen tipten me, een vriendin waarvan ik het eigenlijk niet had verwacht had het in haar boekenkast staan en ik ontving een persbericht van de uitgever dat het eerste deel van de serie het best verkochte boek van 2018 is. Meer dan 129.000 exemplaren gingen er over de toonbank! EN IK WIST HET NIET!

Natuurlijk heb ik meteen contact gezocht met de uitgever. Inmiddels heb ik deel 1 van iemand geleend en de andere delen van de uitgever ontvangen. En toen ik de uitgever toch aan de lijn had hebben we afgesproken dat we via Damespraatjes 3 exemplaren van het eerste deel mogen verloten. Hoe gaaf is dat?! Dus ben jij niet een van de 129.000 mensen die ‘m al op zijn nachtkastje heeft liggen, dan had je hem via Damespraatjes kunnen winnen. Onderaan het artikel kun je lezen wie de winnaars zijn!

Heerlijk! Nog heel wat leesmetertjes voor de boeg ....

Heerlijk! Nog heel wat leesmetertjes voor de boeg ….

De zeven zussen – deel 1

Na de plotselinge dood van hun vader komen Maia en haar zussen bij elkaar in hun ouderlijk huis, een prachtig landhuis aan het Meer van Genève. Het landhuis ligt behoorlijk afgelegen en is alleen via een boot te bereiken. De zussen werden als baby door Pa Salt geadopteerd en krijgen na zijn dood allemaal een brief met een mysterieuze verwijzing naar hun afkomst. Door de titel van de serie zou je denken dat het verhaal over zeven zussen gaat, maar er zijn er maar zes! En het is heel spannend natuurlijk om uit te vinden hoe dat dan zit.

Wat een heerlijk boek. Straks lekker weer verder lezen!

Wat een heerlijk boek. Straks lekker weer verder lezen!

Deel 1 gaat met name over Maia. Naar aanleiding van de brief die zij van haar overleden vader krijgt reist ze naar Rio de Janeiro. Daar aangekomen probeert ze met de weinige aanwijzingen die ze heeft haar achtergrond te ontrafelen. Slaagt zij erin haar ware identiteit te achterhalen?

Winactie

We mogen 3 exemplaren weggeven van De zeven zussen. Dit zijn de winnaars:

  • Charissa Cornet
  • Bianca Belovics
  • Amelie Kienhuis

Van harte gefeliciteerd! We nemen contact met jullie op voor het adres, zodat de uitgever de boeken direct naar jullie op kan sturen.

Heb je niet gewonnen en wil je het boek wel graag lezen? Bestel hier de De zeven zussen.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

137 reacties

Charissa Cornet -

Ik lees net dat ik gewonnen heb!
Wat ontzettend leuk, ik ben blij verrast.
Ik zie jullie mail tegemoet.
Alvast heel erg bedankt

Joke Hopman -

omdat ik denk dat als ik met één boek van deze serie begin, ik heel lang kan genieten. Dit is iets wat dan een geweldige ervaring zou zijn. Daarom wil ik o zo graag mee loten.

Jeannette de Jongh -

Ik lees graag boeken van Suzanne Vermeer omdat ze licht lezen en toch superspannend zijn. Dit boek belooft veel moois, ik wil het heel graag lezen om daarna de hele serie aan te schaffen en het complete verhaal te lezen

Aleesha Verhoeff -

Als een boek zo populair is ben ik er heel nieuwsgierig naar. Vooral omdat ik zelf behoorlijk kritisch ben wat boeken betreft. Mijn boekenkast staat aardig vol, met boeken die ik de moeite waard vind te bewaren na het lezen. Dus ik ben benieuwd of ik dit exemplaar mag toevoegen en enthousiast genoeg ben om de andere delen te kopen.

Angelina -

Afgelopen zomer zag ik deze romans als bij het zwembad op de vakantie. Nog niet eerder er een boek van gelezen. Mijn schoonmoeder heeft er nu 1 gelezen. zij is er erg enthousiast over. Maakt mij zéér nieuwsgierig om deze boeken ook te gaan lezen. Eentje winnen is dan helemaal fantastisch!!

Kim -

Ik heb er al veel over gehoord en gelezen, ben dus heel benieuwd naar het verhaal! Maar van lezen komt weinig door kinderen, werk en huishouden. Misschien als ik dit boek win, dat ik dan eindelijk me-time vrij kan maken. Heerlijk in het hoekje van de bank, theetje, chocolaatjes en een fijn dik boek…. Ik zie het al voor me! Ja, ik win graag het boek!

Debbie -

Lijkt mij een heel leuk boek! Ik heb zelf 8 jaar in Rio gewoond en ben erg benieuwd naar de omschreven plekken in het boek.

Wilma Wentink -

IK heb 3 zussen, Begint er al aardig op te lijken en eerlij gezegd wist ik het ook niet tot nu… en het trekt gelijk mijn aandacht

Gemmy -

Waarom???omdat ik graag boeken lees…en iedereen hier over praat…en als ik de inleiding lees…dan lijkt het me gewoon een Super boek..dus daarom!…????????????????

Jildou -

Nooit een zus of meerdere zussen gehad, als ik dit boek zou lezen, zou ik dit misschien ervaren, hoe het is om een zus of meerdere zussen te hebben. Dus dit boek winnen is dan altijd leuk!

Meike -

Ik heb al zoveel goeds over deze boeken gehoord dat ik ze nu eindelijk zelf wel eens wil gaan lezen.

Anneliese de Waal -

Lijk me een heerlijk boek om te lezen, doe heel graag mee.
Lees veel boeken, en naar dit boek ben ik erg nieuwsgierig 🙂 Groetjes Anneliese

Wendy -

Waarom juist ik dat boek echt moet winnen?! Nou vandaag toevallig op een verjaardag zijn de boeken weer ter sprake gekomen. Met 4 dames hebben we al zoveel gehoord over de boeken maar ze dus nog iet gelezen. Mocht ik dit boek dus winnen dan is het denk ik binnen no time bij de andere dames. Dan hebben we dus 4x leesplezier.

Gea Jager -

waarom ik graag wil winnen is omdat ik het fijn vind om in bed nog even een stuk uit een goed boek te lezen voor ik ga slapen en ik altijd op zoek ben naar leuke boeken

Marianne -

Het lijk mij een super mooie serie en zou graag het eerste deel winnen.

Sandra -

Ik heb mijn vader op jonge leeftijd verloren.. en zou heel erg graag dit boek willen winnen.. ik was pas 9 jaar toen ik mijn vader verloor.. en ben heel benieuwd naar dit boek

Christa lindhout -

Omdat toevalig niet bestaat en ik deze vandaag in mijn handen had en dacht die moet ik vragen voor mijn verjaardag.

Charissa Cornet -

Ik gun het mezelf omdat ik heel graag lees. Als moeder van drie kleine kinderen en 16 uur werken, is vrije tijd een spaarzaam iets. Maar hoe mooi zou het zijn om in die vrije tijd dan weg te kunnen dromen in een mooi boek/serie.
Ik ga duimen.

Bianca Belovics -

Ik las jullie eerste post over deze serie maar niet mee gedaan aan winactie en ook niet naar bieb gegaan voor het boek terwijl ik wel nieuwsgierig ben. Vandaag in de boekhandel zag ik een deel van de serie liggen en viel me enkel op omdat jullie er over schreven. Eenmaal thuis lees ik jullie herinnering over de winactie. Dat kan geen toeval zijn…

Alette -

Ik ken deze schrijfster niet , dus ben erg benieuwd naar haar schrijfstijl . Het verhaal spreekt mij erg aan , dus nu maar heel hard duimen…

Carla van Kranenburg -

Geweldig boek om te lezen tijdens mijn vrije dagen en bij pauze op het werk heerlijk genieten.

van erum maria ouisa -

ik heb er enkele gelezen van Marion Pauw maar
nog niet van Lucinda Riley,ik duim

Erna Snoeij -

Zou on wijs gaaf zijn om dit boek te winnen, dan lekker op het strand in Italië, heerlijk genieten in de zon en verdwalen in het verhaal☀️Daarna door geven aan dochter Iris????

Grete Karina -

Ik heb al zoveel lovende kritieken over De zeven zussen gehoord en ben inmiddels heel nieuwsgierig geworden en loot graag mee!

Ans Stier -

iedereen heeft het erover maar ik heb hem nog niet gelezen

WendyvD -

Nou, ik moet niets.. maar ik hoor er zúlke goede en mooie verhalen over dat ik ook gegerepen wil worden door de zussen en hun verhalen.. En ik denk daarnaast dat het wel heel mooi in de kast staat haha

Anne Wytzes -

Mijn favoriete schrijfster is Anna Blaman.
Ben enorm nieuwsgierig naar dit boek!

Mieke Beernaert -

Ik wil die zussen wel eens leren kennen!!!

corry de vos -

Favoriet lucinda rily

Hier krijg ik een echt lentegevoel van

Joan van den Akker -

Ik hou heel erg van lezen, en net als jij Hoorde ik ook veel mensen om mij heen over het boek van de zeven zussen. Boek dus geleend bij een vriendin maar moet nog beginnen met lezen. Zou hem graag in mijn collectie hebben ????

jacqueline -

Ik heb niet echt een schrijfster lees verschillende boeken heyt is mij mij wat de titel uitdrukt doe heel graag mee

Cobi -

Voor een vriendin van mij die 1 van 7 zussen is

chris de haas -

ik lees graag en zeker omdat het over zussen gaat.
ik heb namelijk nog 3 zussen. ben benieuwd

Marian B -

Ik ben gewoon nieuwsgierig. En ik heb twee zusjes nog lang geen 7 maar toch.

Sandy van der Kolk -

Ik wil dit boek heel graag winnen omdat ik het idee begin te krijgen dat ik de enige ben die de serie nog niet heeft ontdekt. (al zie ik nu dat ik -gelukkig- nog niet de enige ben, hahaha!!) Je hebt me nog nieuwsgieriger gemaakt en dus maak ik dolgraag kans op een exemplaar. Lieve groetjes, Sandy.

Michael Bouwman -

Lijkt me een heerlijk boek om mijn vrouw mee te verrassen 🙂 Dit is helemaal haar genre 🙂

Isa Groen -

Dankzij jou recensie is mijn interesse gewekt. Ik houd helemaal niet van lezen maar nu denk ik dat het toch wel heel leuk is. Hoe deze wedstrijd ook verloopt ik ga hem lezen, Top!

Ans -

Ik had gisteren op facebook al heel positief over deze serie gelezen en wat een toeval dat ik dit nu tref. Graag doe ik mee.

Cora Meijer -

Heb nog geen enkel boek van Lucinda Riley gelezen. Dus dit zou een mooi begin zijn.

Bets -

Ik had nog niets over dit boek gehoord maar na jou lovende woorden en het lezen van de mooie recensies ben ik wel zeer nieuwsgierig geworden en zou ik dit boek maar wat graag willen lezen.

Diana Beekhuizen -

Goede voornemens; op tijd naar bed met een goed boek. Deze serie lijkt me mooi, spannend maar niet te zodat het heerlijke boeken voor het slapen zijn

Linda -

Als reislustig type ben ik heel benieuwd naar welke landen de schrijfster ons mee neemt om de geschiedenis van de eerste dochter te ontdekken!

Karin -

Ook ik zou dit boek graag willen lezen.

Babette -

Hoi Sandra,

Ik ben een Open Boek en kan wel 7 redenen verzinnen,
waarom ik Deel 1 van de Zeven Zusters zou moeten winnen:
1) Het lezen van een goede roman vind ik sowieso geweldig fijn.
2) Als hongerige boekenwurm wil het boek zo graag, dat ik net al vast,
een ereplaats ervoor heb vrijgemaakt in m’n boekenkast.
3) Om dit boek dat leest als een trein mee te nemen in m’n tas,
want het maakt van mijn alledaagse treinreis spontaan een ritje Eerste Klas!
4) Om ermee al lezend de dag betoverend mee af te sluiten.
5) En voor een betere reden om ’s morgens vroeg uit bed te komen, dan voor Bolletje Beschuiten.
6) Om al mijn Damespraatjes met nieuwsgierige vriendinnen mee te vullen.
7) Want dan zullen er gegarandeerd nog veel meer vrouwen van Deel 1 van De Zeven Zussen smullen!

Saskia -

Ik heb er al een paar keer mee in mijn handen gestaan in een boekenwinkel, maar nooit gekocht uiteindelijk. Helaas op dit moment niet het geld voor dit soort luxe, maar het blijft heerlijk om rond te neuzen in boekenwinkels. Het zou leuk zijn om via deze actie dan toch nog het boek te kunnen lezen.

Ans Peters-Töller -

Ik heb hem ook nog niet op mijn nachtkastje liggen. En zou hem wel graag willen lezen.

linda tromp -

heb zelf geen zussen heel benieuwd naar de omgang tussen elkaar van zoveel verschillende karakters alle goed en slechte dingen ook lekker veel spanning en mysterie lijkt me heerlijk om te lezen

janny -

Ik heb een hele lieve zus en zou het boek aan haar geven omdat zij heel graag lees. En als zij het uit heeft mag ik het vast wel van haar lenen denk ik .

Thea van leijden -

Heb mijn moeder verloren toen ik vier was.
Vader is nooit hertrouwd en ik heb erg altijd van gedroomd om zusjes te hebben . Bovendien lees ik graag en kan door mijn ziek zijn ook niet zoveel anders. Een boek zou meer dan welkom zijn.

Tamara -

omdat ik er ook al veel over heb gehoord, en ik het ook nog steeds niet heb gelezen! #nieuwsgierig

Nicole -

Ik ben dus één van de weinige die dit boek niet op mijn nachtkastje heb liggen. Ik kom de zeven zussen overal tegen en leest alleen maar goede recensies. Laatst heb ik een stuk uit het laatste boek gelezen. Nu wordt het toch hoog tijd dat ik de boeken ook eens ga lezen. Ik ben zeer benieuwd.

Hedwig -

superleuke winactie! Dit boek staat hoog op mijn wishlist

Dino Neutel -

Ik ben gek op lezen en deze heb ik nog niet gelezen, dus kom maar op 🙂
Ik heb zelf 1 zus en dat is meer dan genoeg.

Ilse Overweg -

Ik ben geopereerd en moet 10 weken met mijn been omhoog. Ik heb veel tijd om te lezen en lezen is mijn hobby. Dit boek lijkt mij geweldig om te lezen en zal me zeker afleiden van de pijn.

Joke Vink -

Zoveel gehoord over deze boeken
Dat ik wel heel nieuwsgierig en benieuwd naar deze boeken ben geworden
Dus ik doe graag mee
En ik kan niet wachten om ze te gaan lezen

AngeliqueOpDenVelde -

Omdat ik één hele nare zus heb ,maar dit boek van 7 gezellige zussen graag zou lezen 😀

Maureen -

De laatste tijd hoorde ik de naam ook steeds vallen… nieuwsgierigheid werd gewekt en na zo’n enthousiaste recensie moet ik dit toch ook echt gaan lezen!!

Lijkt me heel erg leuk om die 129.001e te worden

Time to hop on this train!

Liefs

Ineke Kuijsten -

als ik de recensies mag geloven, is de Zeven Zussen reeks boeken iets heel aparts. En dat wil ik natuurlijk niet missen. Ik zou heel graag de hele serie lezen, en als ik dit 1e deel mag winnen, heb ik al een begin gemaakt.

Nina Mol -

Ik doe heeeeeeeeeel graag mee!

iris -

Ik zou ze supergraag lezen. Ik probeer meer tijd voor mezelf te nemen door te lezen. En dit lijken me zeer mooie verhalen.

Jessie -

Ik heb geen zus en ben altijd zo benieuwd hoe zussen samen kunnen zijn

marij brand -

had nog niet eerder van deze boeken gehoord tot ik een paar weken geleden mijn hele FB er mee vol stond! Ben nu dus wel errug nieuwsgierig geworden!

Danielle -

Ik ben nu wel benieuwd naar de afloop van het verhaal. Lekker boek lezen, ik hou ervan!

Ellis -

Omdat ik na een dag werken heel graag een goed boek pak. Ook hier; heel veel over gehoord maar nog niet gelezen. Ben erg benieuwd!

Mieke -

Ons gezin bestaat uit 5 zussen en 1 broer. Het leeftijdsverschil tussen de oudste en jongste is 20 jaar. Vroeger in onze jeugd was dat verschil groot, maar naar mate wij ouder worden wordt het verschil steeds kleiner. Ik denk met dit boek herkenning te lezen en wil dat delen met mijn zussen !

Amelie Kienhuis -

Ik heb al zoveel goeds over dit boek gehoord, ik barst van nieuwsgierigheid! Met dit boek en een grote kop thee op de bank kan ik mij wel een paar avondjes vermaken. Ik doe heel graag mee!

Jan -

Als leesfanaat laat ik zo’n kans toch niet graag schieten .

Anita te Gussinklo -

mijn collega is dit boek aan het lezen en vind het een echte aanrader.

Carla -

Leuke actie !
Doe graag mee om dit boek samen met m’n vriendinnen te lezen.

Bernadette vlaskamp -

Hoe leuk zou dit zijn. Ik kom uit een groot gezin en heb 6 zussen. Samen zijn we dus met zeven zussen.
Als ik het boek uit heb kan ik het mooi doorgeven naar de volgede zodat we alle 7 van het boek kunnen genieten

anne -

Ik ben ook een echte boekenwurm maar ken deze boeken (en schrijfster volgens mij) nog niet. Maar wil haar graag ontdekken en als ik het zo lees word ik er dan heel enthousiast van en kan mij dan nog verheugen op de volgende delen.

Nienke -

Door diverse lichamelijke klachten, kwam bij de huisarts eruit dat ik te weinig tijd voor mezelf neem, te weinig ontspan. Zij raadde mij aan te doen wat ik fijn vind en waar ik ontspannen van wordt en dat is LEZEN!!! 🙂 Dus graag zou ik mee willen dingen naar een exemplaar! 🙂

anja -

ik lees erg graag even tijd voor me zelf met een goed boek op de bank met een lekker kopt heen

A. -

omdat ik tijd voor mezelf nodig heb…. en wat is dan fijner dan thuis verdiept in een goed boek?

Corina -

Omdat ik lezen altijd geweldig gevonden hebt, en er nu maar niet toe kan komen. Misschien dat dit boek mij er weer toe kan zetten? Ik hoop het!!

Petra -

Hallo, Ik zou dit boek graag winnen omdat ik het mezelf zo gun om heerlijk weg te kruipen in dit boek. Even weg van de realiteit. Liefs, Petra

Samantha Bos -

Gaaf! Ik kende deze reeks dus ook niet. Ik ben nu al boeken aan het verzamelen voor de zomervakantie. Dat is altijd zo’n stress dingetje voor de vakantie. Want dan vind je nooit leuke boeken. Deze lijkt mij geweldig! Ik zie mij al zitten aan het rand van de zwembad op een bedje met dit boek.

Ine -

Iedere vrouw met een (of meer) zus(sen), en met gevoel in haar lijf, zal deze boeken willen lezen! En dus ik ook, heel graag zelfs…

Marianne van den Hoek -

Wij zijn thuis met 5 zussen, bij mijn moeder waren er 7, zelf heb ik 3 dochters. Ik zou dit boek zoooo graag willen lezen, kijken naar overeenkomsten en verschillen…. met al die vrouwen in de familie, lijkt met geweldig!!!

Sylvia -

ik lees zoveel goede recensies over dit boek dat ik deze ook zeker graag wil lezen

Ineke van der Jagt -

Ik lees eigenlijk vooral thrillers maar heb al zoveel goeds over deze boeken gehoord en gelezen dat ik nu toch héél nieuwsgierig ben geworden naar De zeven zussen 🙂 Tijd om mijn blik te verwijden !

Lottie -

Ik ben een onwijs grote boekenwurm en ben ontzettend benieuwd naar het boek! Lijkt mij een erg goed verhaal!

Patricia -

Ik ben zo ontzettend nieuwsgierig naar deze boeken. Helaas was het eerste deel hier uitverkocht. En omdat ik niet bij deel twee wil beginnen, ben ik maar niet gestart. Dit zou dus heel goed uitkomen!

Linda Tromp -

Heb zelf geen zussen benieuwd hoe het zou zijn om zoveel zussen te hebben die lief en leed met elkaar delen mooie en minder mooie momenten super benieuwd hoe dit in dit boek naar voren komt.

Nelly -

Zeven zussen en het zijn er maar zes. Ik wil het weten….

Anja -

Heb zelf geen 7, maar 2, zussen. Wil wel eens lezen of er “vergelijkingsmateriaal” in dit boek te vinden is!

Micky Besselink -

Al zoveel over gehoord! Ik ben nu heel nieuwsgierig geworden. Lekker dik boek, daar word ik blij van. En daarna mijn zussen (2, geen 7) want goede boeken maken altijd een rondje in de familie

Heidie -

Vorige week liep ik met een collega langs een Bruna winkel en daar stond buiten reclame voor het nieuwste boek. Ik zei nog tegen haar. Ik heb er nog geen boek van gelezen maar ik heb gehoord dat de serie van die 7 zussen,echt de moeite waard is.
Uiteraard begin ik graag met het eerste boek dus ik maak graag kans.

Ramona Sikkes -

Omdat ik enorm graag wil weten hoe het verhaal verder gaat na het lezen van de omschrijving. Ik ben erg nieuwsgierig aangelegd en wil dit mysterie graag opgelost zien. Daarnaast is dit voor mij een nog onbekende schrijfster en wil ik graag ontdekken of ik net zo weg van deze boeken zal zijn als velen voor mij.

Marja -

Ook ik heb dit gemist, maar nu erg nieuwsgierig geworden. Ik doe graag mee

yvonne -

Ik heb er ook nog nooit van gehoord, maar ik ben heel benieuwd, ik loot dus heel erg graag mee, want ben toch wel gek op lezen

Geerte -

Ik heb de serie van de bieb geleend en de boeken zijn echt fantastisch! Ik zou graag het 1e deel aan mijn moeder geven, dan kan ze hem ook lezen. Dit is echt een boek voor haar!

SophiaG -

Ik doe graag mee. Dit lijkt me een goed boek. En de posters in de abri’s hebben mijn interesse gewekt

Lilian -

Hallo damespraatjes! Ook ik zou dit eerste deel van deze serie graag winnen…. Door mee te doen aan deze Winactie hoop ik dat ik straks kan gaan checken of de damespraatjes over dit boek kloppen 😉

Sandra -

Mijn goede voornemen voor dit jaar was/is om meer tijd voor mezelf te nemen in plaats van altijd maar in de weer te zijn. Iets wat ik graag doe is lezen, heerlijk ontspannend met een kop thee en een stuk chocolade… genieten! Het lijkt me heel leuk om dit boek te winnen om dit goede voornemen te kunnen voortzetten!

Silvia van Elzelingen -

Waarom ik hem moet winnen: omdat mijn leesmaatjes constant vragen of ik dat fantastische boek nu ook al gelezen heb. Ik heb er al zoveel over gehoord en ik wil dit boek ook erg graag lezen, maar het komt er steeds niet van. Als ik het zou winnen zou ik er eindelijk wel aan moeten geloven en kan ik ook vol enthousiasme andere mensen voor dit boek lekker maken. Ik verwacht dat ik zeker heerlijke uurtjes met dit boek ga beleven.

Miranda -

Ik had tot eergisteren niet over dit boek gehoord. Toen sprak ik iemand op een feestje die nu dit boek aan het lezen is. En deze persoon vertelde er zo bevlogen over dat ik direct zin kreeg om ook dit boek te lezen….en nu komt deze win actie voorbij. Dat kan geen toeval zijn????????????????

Karina -

Inderdaad; ook ik wist van niks! Als echte boekenlover heb ik dit compleet gemist, en ondertussen overal al over gehoord. Dus deze boeken winnen? Ja heel graag! ????????????

Brenda -

Ik ben sinds kort begonnen met lezen, omdat ik ziek thuis zit. Het bevalt me daar het mij veel rust geeft.
Graag zou ik de Zeven Zussen gaan lezen om me verder te gaan ontspannen.

Regina -

Op diverse Facebook boekengroepen heb ik veel enthousiaste lezers over deze serie gehoord, geblogt, recensies kwamen voorbij. Allemaal erg positief! Toch heb ik het zelf nog niet aangedurft , aangezien ik wel vaker vol enthousiasme een boek had gekocht wat andere lezers aanprezen en dan vondt ik het boek erg tegenvallen. Voor mij is de aanschaf van een boek toch iets waar ik goed over moet nadenken aangezien er geen geldboom in mijn tuin staat. Door allergieën ben ik op nieuwe boeken aangewezen dus kan ik ze niet lenen bij anderen. Toch zou ik ook graag in deel 1 willen beginnen want met zoveel enthousiaste lezers moet het eigenlijk wel een goede serie zijn.

Rosemary van Duinen -

Ik doe mee, heb er al veel over gehoord en gelezen. Meestal wil ik een serie helemaal kompleet alvorens erin te beginnen, maar deel 1 te winnen is super!!

Sandra -

Ahhhhhhhh ja deze Sandra wil ook zo graag ervaren hoe leuk deze serie is! Al zoveel positieve berichten over gehoord 😉

huijser -

Ik ben niet echt een lezer, maar heb veel over deze boeken gehoord.
Ben heel nieuwsgierig, en misschien wordt ik straks nog echt iemand die van lezen gaat houden.

Maartje -

Haha, net als Sandra….ik hoor en lees van alles over deze schrijfster en de Zeven Zussen reeks, maar ook ik heb nog niets gelezen ….dus dat wordt dan tijd!! Ik doe graag mee met deze actie!!

Manuëla Praat -

Na veel young aduldt boeken te hebben gelezen, ben ik nu wel toe aan andere boeken series, dus dit boek lijkt mij een mooi begin.

Coralien -

Ik zou dit boek graag willen winnen omdat ik de serie wel ken, maar net als jij nog niet heb gelezen… na jouw enthousiaste verhaal ben ik erg nieuwsgierig geworden!

Marja Legius -

Zelf zijn we met 5 meiden thuis dus ik heb 4 zussen. Dit boek zou ik graag willen lezen omdat ik hoop herkenning te vinden in het verhaal. Na mij zullen zeker mijn eigen dochters het willen lezen en mijn zussen zeker ook. Zo hebben veel mensen leesplezier van dit boek

Irene Niec -

ik heb nog geen een van de delen gelezen, ben er wel heel benieuwd naar

Heleen van der Velde -

Omdat ik deze reeks nog niet ontdekt heb, maar deze wel in mijn comfortzone ligt! Lijkt me een heerlijke reeks om (gezond!) verslaafd aan te raken en daarnaast maak ik mijn vriendin en mijn moeder dan ook enthousiast voor De Zeven Zussen!

Angelique -

Ik lees graag en geef mijn gelezen tijdschriften en boeken weer door aan vriendinnen of buren

Ineke van Kessel -

Ik zou het dolgraag willen winnen. Pas geopereerd aan kanker en nu meer rustige momenten waardoor ik ook meer tijd heb om te lezen. Lijkt me een tof boek.

Berendina -

Ik lees heel graag en veel.Al veel goeds over dit boek gehoord. Ik ben benieuwd!

Marike -

Mijn zussen en ik zijn geadopteerd! Wij lezen graag en zeker alles wat met adoptie te maken heeft!
Het blijft een gevoelig en beladen onderwerp. Heel graag zouden wij allemaal de zeven zussen om de beurt lezen! Dank je wel

Jacqueline van de Manakker -

Omdat het na een drukke werkdag, heerlijk relaxen zal zijn met dit boek op de bank

Oma Will -

Mijn dochter heeft ze gelezen en zij heeft mij enorm nieuwsgierig gemaakt naar de boeken.
Heel graag zou ik ze ook willen lezen en doe ik heel graag mee.
Met mij waarschijnlijk vele anderen, maar wie weet………….

Marian -

Ik wil dit boek graag winnen voor mijn vriendin die ook alleen maar zussen heeft en van spannende boeken houdt!

Rebecca -

Nou, omdat ik tot een van die mensen behoor die deze boeken nog nooit gelezen heeft, en dus ook inmiddels reuze benieuwd ben geworden naar het verhaal van de 7 zussen.

Katja Hendriksen -

Hi! Ik lees superveel en wissel vaak boeken met vriendinnen uit, maar niemand bij ons heeft deze boeken en we horen er zoveel goeds over!

Ria -

Hier nog eentje die niet wist dat deze boeken er waren. Ze lijken me top en zou ik er graag eentje winnen. Kan ik wat anders doen met mijn thuis-zijn.

Wilma -

Ik liet de hype heel de tijd aan mij voorbij gaan, zulke dikke boeken dat leest niet makkelijk, houdt niet makkelijk vast. Maar overal lees ik recensies en stukjes uit het boek en nu heeft het ineens aantrekkingskracht. Ik ben ineens heel nieuwsgierig naar die zussen. Verslavend of niet?

C. Thonissen -

Ik zou dit boek graag willen winnen, omdat ik binnenkort geopereerd moet worden aan mijn voet en daardoor verplicht 3 weken plat moet liggen. Daardoor tijd om dit mooie boek te lezen

Ruby van Ouwerkerk -

Ik zou graag de 7 zussen willen winnen, omdat ik in een zwaar psychisch traject zit en een rustmoment met een boek zou heel welkom zijn.

Yvonne -

Hoi, wat een leuke actie! Ik zou dit boek heel graag willen winnen. Ik heb er veel goede verhalen over gehoord. Ik kom weinig aan ontspanning toe en hoop met dit boek weer eens echt te ontspannen en m’n fantasie erop los te laten.

jacqueline -

Wat een mooi boek lijkt me dit wil het graag lezen

Nicole Elisabeth -

Ik kom deze boeken overal op internet tegen, echter heb ik me er nooit echt in verdiept en wist ik niet waar de boeken over gaan. Mijn interesse is inmiddels gewekt!! Ik lees graag en dit klinkt als een boekenserie die je moeilijk kan neerleggen. Ik maak graag kans op het eerste deel

Marijke mulder -

Deze serie zou ik graag willen lezen om het eerste deel te kunnen winnen is helemaal super

Erika -

Ik zou het boek graag willen winnen om even tijd voor mezelf te hebben zodra de kleine man, van een half jaar jong nu, op bed ligt.

Debby -

Ik ben een druk persoon met sport, full time onregelmatig werk, co ouderschap . Niets bijzonders bij velen, maar ik hou weinig tijd voor mezelf over. Dus heb ik mij in het nieuwe jaar voorgenomen om meer te gaan lezen. Hoe fijn zal het zijn als ik een boek win van de 7 zussen.

ilona Smallenburg -

…omdat ik 0 zussen en er mijn hele leven al een stuk of 6,7 (!) had willen hebben…:-)

Rentina -

Ik zou het graag winnen voor mijn moeder van 81. Ze leest erg graag en boeken met meerdere delen zijn haar favoriet. Kan ze lekker lang blijven lezen.

Corry de vos -

Waarom ik wil winnen ??
Heel eenvoudig …..omdat ik die bofkont wil zijn……

Patricia Ramackers -

Ik zou hem heel grasg willen winnen omdat ik voor mezelf een boekenkoop stop heb ingelast omdat ikn nog zoveel heb om te lezen. Maar winnen mag natuurlijk altijd! Dan zou ik hem meteen lezen en doorgeven aan mijn collega Arlet die hetzelfde probleem heeft haha!

Betsie Beldman -

Voor het eerst sinds lange tijd een boek dat me echt aanspreekt.

Bep H -

al heel over gehoord en gelezen, altijd uitgeleend in de bieb.

Marina -

Ja tuurlijk doe ik graag mee, beetje voor mijzelf en beetje voor mijn boekenhuisje. Dan kunnen er heel veel lezers van genieten. Het zijn echt te gekke boeken. Groetjes

Linda -

Waarom ik dit boek zou moeten winnen? Omdat ik na jaren veel te weinig lezen en andere hobby’s uitoefenen, heb besloten om vaker een moment voor mezelf te nemen. En hoe fijn zou het zijn als ik dan kan lezen in ‘de Zeven Zussen!

Anna Wienen -

Ik lees heel graag.. dit boek lijkt me heel gaaf ????

Reageer ook