fb
Damespraatjes Damespraatjes

Hoe voorkom je een ‘Cameltoe’?

Een Cameltoe: veel vrouwen hebben er last van, maar weinig weten het van zichzelf en nog minder vrouwen weten hoe je het kunt voorkomen. Een Cameltoe kan zich voordoen wanneer je broek strak zit rondom je vagina. Hierdoor trekt de broek tussen je schaamlippen en ontstaat er een ‘kamelenteen’. Niet zo charmant… 

Hoe kan je hem voorkomen? Allereerst door niet te strakke broeken te dragen! Denk hierbij aan een super strakke spijkerbroek, een yogabroek of een legging. Ook als je broek niet zo strak zit, kan je soms nog last hebben van een Cameltoe. Gelukkig kan je hem voorkomen met het trucje uit deze video!

Wat heb je nodig? 

  • Dun maandverbandje met vleugels
  • Een schaar
  • Een stukje dik papier

Hoe doe je het?

5 reacties

Stella peeters. -

wat hoe durf je dat te zeggen.

vick -

waarom moeten mannen dit soort dingen sexualizen we willen het verbergen omdat we er ongemakkelijk bij zijn het is onze privet area. het is toch ook niet leuk als jullie mannen een sweat pants dragen en alles word geaccentueerd. dat mannen het om de kleinste dingen niet in hun broek kunnen houden betekent niet dat wij maar moeten doen wat jullie ”geil vinden”

Elle -

Ohja vind je dat zo lekker dan?

Reinier -

Ja, lekker, die kamelentenen, ik word er helemaal geil van

Rob -

Waarom verbergen? Het is ontzettend sexy en heerlijk om naar te kijken. Jullie doen er mannen een ontzettend plezier mee.

Reageer ook