fb
Damespraatjes Damespraatjes

Hoe maak je je interieur in no time winter-proof?

Het is nu eindelijk écht winter en wat ben ik daar blij mee! Ik vind het een heel gezellig seizoen, vooral omdat je veel samenkomt met vrienden en familie. Ook ben ik er gek op om mijn huis helemaal in winterstemming te krijgen! En wist je dat je daar écht niet heel veel ingrijpende veranderingen voor hoeft te maken? Wij hebben hier een mooi overzicht waarbij we je in samenwerking met Sweetlivingshop.nl prachtige producten laten zien. 

1. Kandelaars

Mooie kandelaars met grote kaarsen zijn échte musthaves als je je huis winter-proof wilt maken. Ze geven warmte, gezelligheid en daar draait het natuurkijk wel om dit seizoen. Er zijn heel veel verschillende soorten, in verschillende materialen en kleuren. Zoals bijvoorbeeld kandelaars van hout of kandelaars met roségoud. Love it!

hoe-maak-je-je-interieur-in-no-time-najaar-proof

2. Windlichten

Wil je iets groter uitpakken? Ga dan voor windlichten! Deze zijn iets meer uitgesproken dan kandelaars, ook echt prachtig. Bij de windlichten heb je weer heel veel keuze in materiaal, vorm en kleur. Ook zijn windlichten geschikter voor tochtige plekken of plekken waar huisdieren en kinderen makkelijk tegen de kaars kunnen aanlopen. Zo staat hij beter beschermd dan een losse kaars op of in een kandelaar.

hoe-maak-je-je-interieur-in-no-time-najaar-proof-2

3. Andere fijne accessoires

Kleed je huis verder aan met andere mooie accessoires! Denk bijvoorbeeld aan een paar warme plaids om lekker onder te liggen, wat kussentjes die je bank nog comfortabeler maken, lampen die het huis gezellig verlichten en bijvoorbeeld een grote rieten mand waar je de plaids in kunt bewaren.

Je ziet het: een paar kleine aanpassingen kunnen er al voor zorgen dat jij er warmpjes bij zit deze winter. Alle producten die je in dit artikel ziet zijn verkrijgbaar bij Sweetlivingshop. En tot slot hebben we nog een laatste tip voor je: maak het gezellig met elkaar. Een mooi huis wordt nog fijner als je hem kunt delen met de mensen om wie jij het meeste geeft.

Heb jij nog goede interieur-tips? Geef ze dan aan ons door in de comments onder dit artikel. Vinden we altijd erg leuk om te lezen 🙂 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook