fb
Damespraatjes Damespraatjes

Het wijnvignet, een korte inleiding in de wijn


h
Aan de hand genomen worden en binnen een dag zoveel basiskennis opzuigen dat je aan het einde van de dag een helder en afgebakend examen kunt doen! Met gevolg: het Wijnvignet.

Deze eendaagse uitgebreide workshop wordt gegeven in het wijnpakhuis in Soest. Lezers van Damespraatjes kunnen daarbij zijn. Graag zelfs.

Vind je het leuk, heb je altijd al meer van wijn willen weten! Houd je van het snuffelen in de wijnschappen, van het nadenken over de wijn bij het diner, of de wijnkaart bestuderen in een restaurant? Dan is dit het uitgelezen moment om je wijncarriere te beginnen. Op zaterdag 4 mei en op zaterdag 1 juni is er nog plaats! Op de site van het Wijncoachingbureau lees je hier alles over. De kosten, wat je krijgt, wat je kunt verwachten.

Speciaal als lezer van Damespraatjes ontvang je bij inschrijving een kadocheque van € 15,= op een cursus Food&wine van drie avonden of een  kadocheque van € 7,50 op een Food&wine workshop van een avond. Je mag de cheque kado doen, je kunt hem echter niet inwisselen voor contant geld.

Wijndocent-wijnvignet
Pak je kans en duik een leuke dag in de wereld van wijn. Alleen, of samen met je buurvrouw, je partner of je zus! Je zult er geen spijt van hebben!

Meer info en inschrijven: Kijk hier

 

 

Reageer ook