fb
Damespraatjes Damespraatjes

Heerlijke, winterse Nespresso Variations

“Doe maar gewoon een bakkie koffie” hoor je nog maar zelden. De Nederlandse standards wat betreft koffie zijn flink gestegen en koffie wordt dan ook steeds meer een beleving.

Nespresso speelt al langer in op deze koffiebeleving en komt daarom regelmatig met bijzondere (seizoen geïnspireerde) variaties.

Hazelnoot, Macadamia en Kokosnoot specials
Speciaal voor de komende feestdagen worden er drie met natuurlijke aroma’s verrijkte smaken gelanceerd, die perfect passen bij de winterse dagen: Hazelnoot, Macadamia en Kokosnoot.

Hazelnoot – De combinatie van geroosterde hazelnoot met de Livanto Grand Cru ontluikt de smaak van praline, waardoor er een aangename balans in de mond ontstaat.

Macadamia – De volle smaak van de macadamia gecombineerd met de rondheid van de Livanto Grand Cru geeft een verrassende frisheid en onthult tonen van citrus.

Kokosnoot – Een perfecte harmonie tussen kokosnoot tonen en Livanto Grand Cru doet denken aan een kokosnoot macaron.


Damespraatjes proeft!
Dat de redactie van Damespraatjes gek op koffie is, schuiven we al lang niet meer onder stoelen of banken. Toch is het elke keer weer een verassing wat Nespresso nu weer met koffie heeft gedaan. Deze lijn van Grand Crus geeft ons direct een gezellig, winters gevoel.

Onze favoriet: Hazelnoot! De geur en smaak van deze koffie is authentiek, uitnodigend en gezellig. Een gezellige geur en smaak? Proef het zelf en je weet precies wat wij bedoelen.

Bestellen
De Variations 2012 zijn per feestelijke en passende etuis van 10 stuks en verkrijgbaar voor €4,20. De Nespresso Variations zijn verkrijgbaar in de Nespresso Boutiques, telefonisch via 0800–0222320 of online te bestellen via http://www.nespresso.com.

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

sandra -

De Kokos vind ik het lekkerst, mmmmm. Doet me weer een beetje aan de zomer denken ….

Reageer ook