fb
Damespraatjes Damespraatjes

Hardlopen voor vrouwen die een feestje willen: Electric Run

Is hardlopen een feestje voor jou? En houd je van muziek en festivals en lijkt het je helemaal te gek om dit allemaal te combineren? Dan hebben we een super gave tip voor je: Electric Run.

Op 28 maart 2015 komt dé hit Electric Run met een gloednieuwe editie vanaf een spectaculaire alom bekende locatie,  te weten het Olympisch Stadion in Amsterdam. Dit prachtige monumentale erfgoed van de Spelen van 1928 in het centrum van Amsterdam, wordt het decor van dit unieke hardloop- en dance event. 

electric-run-deelnemers-C

Tijdens Electric Run, die start zodra de zon ondergaat, ontdek je een magisch verlicht parcours van 5 kilometer. Op dit parcours kom je al rennend of wandelend in verschillend verlichte thema werelden. Elke wereld is een nieuwe ervaring, vol licht en muziek. De route door dit prachtige decor eindigt in een spetterende Finishline Celebration Party. Hier word je als held onthaald en barst het feest helemaal los! Dans mee met de gaafste Dj’s en laat je verrassen door geweldige lichtshows.

The-electric-run-bovenaf-n2

Vanaf 19:00 uur geven de Dj’s al een beste muzikale show  weg en wordt er bij de Start Lane een feestje gebouwd. Vanaf het Voorplein bij  het Olympisch Stadion loopt de route langs het water van het Nieuwe Meer door naar het prachtige Amsterdamse Bos. Via de Sport-as loopt de route terug naar het Voorplein bij het Olympisch Stadion. Onderweg word je getrakteerd op verschillende en nieuwe thema werelden met muziek en prachtige lichteffecten. Laat je betoveren en geniet van de beats onderweg! En bij de finish van  The Finish Line Celebration Party en samen met de leukste Dj’s en gave lichtshows gaat het dak er helemaal af!

Het programma  van 28 maart 2015 is als volgt:

19:00 uur – Opening van het festivalterrein.
19:45 uur – Eerste Start
21:45 uur – Laatste Start
23:00 uur – Einde Finish Line Celebration Party

Kaarten voor de Electric Run zijn online te bestellen via http://electricrun.nl/amsterdam. Hierop is ook informatie te vinden over het startpakket dat elke deelnemer vooraf kan op halen bij een van de deelnemende vestigingen van Perry Sport .

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook