fb
Damespraatjes Damespraatjes

Hangende oogleden? Zo verberg je het met make-up!

Laten we het vandaag eens over hangende oogleden hebben. Nee, een leuk onderwerp is het niet, maar helaas wel iets wat bij het ouder worden hoort. Er zijn een heleboel gradaties, maar het wordt vaak echt vervelend wanneer het ooglid zo ver hangt dat je moeite krijgt met het openen van de ogen. Hierdoor kan je sneller moe worden en zelfs hoofdpijn krijgen. Maar wat zijn nu eigenlijk je mogelijkheden als je er last van hebt?

Plastische chirurgie of make-up?

Het verhelpen van een hangend ooglid, is natuurlijk onmogelijk met make-up. Hiervoor kan je gebruik maken van een ooglidcorrectie of wat botox. Daar kun je het beste een  arts of gespecialiseerde kliniek in ooglid correctie voor bezoeken.

Waar we je wél bij kunnen helpen, is het geven van een aantal goede make-up tips waardoor je je hangend ooglid kunt verbergen. Met deze tips lijken je oogleden minder hangend en heb je direct een frissere blik. In de onderstaande video geeft visagiste Irene Vlasblom een aantal hele goede tips. Kijk maar even mee!

Hangende oogleden met make-up verhelpen

Ga jij deze technieken met make-up proberen? Wij vinden het er echt heel erg mooi uitzien! Dit is natuurlijk een perfecte oplossing voor vrouwen die wél hun hangende oogleden willen verbergen, maar (nog) niet toe zijn aan een chirurgische ingreep of botox injecties. Laat ons weten wat je van de tips vindt en of ze jou ook gaan helpen. We zijn heel benieuwd. Laat je het ons weten bij de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig :-).

Mocht je trouwens nog andere tips hebben om hangende oogleden te verdoezelen, deel dat dan ook met ons. Veel vrouwen bezoeken Damespraatjes juist om de ervaringen van anderen te lezen. Je helpt iemand hier vermoedelijk enorm mee! Hoe mooi is dat :-). Dat kan ook bij de comments onder dit artikel.

Reageer ook