fb
Damespraatjes Damespraatjes

Handige tips om goedkoop schoon te maken

Schoonmaken. Ik moet zeggen: er zijn leukere dingen, maar door de juiste trucjes te kennen is het helemaal geen ramp. Wat het wel is, is duur. Er zijn zo veel verschillende schoonmaakmiddelen en de meeste mensen halen ze allemaal in huis. En dat terwijl je met een beetje soda, groene zeep en azijn al heel ver komt!

In dit filmpje krijg je handige tips om goedkoper schoon te maken. Zo zie je hoe je makkelijk je zilveren bestek schoonmaakt, hoe je de douche ontkalkt en hoe je een vies kleed weer als nieuw doet ruiken. En dat zonder de traditionele, dure schoonmaakmiddelen. Kijk mee!

1 reactie

Emma zoekt tips voor cleanroom reiniging -

Altijd leuk om hacks te ontdekken als het op schoonmaken aankomt. Dure schoonmaakmiddelen en accessoires zijn vaak efficiënt bij professionele schoonmaak, maar aangezien we thuis ook een schone omgeving willen hebben is het zo fijn te lezen dat dit ook goedkoop kan.
Ter aanvulling heb ik nog een tip van m´n oma : melk helpt goed bij het verwijderen van inkt-en penvlekken uit bijvoorbeeld een bankstel of zelfs uit kleding. 🙂

Reageer ook