fb
Damespraatjes Damespraatjes

Handige cadeautips voor je iPhone

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat de smartphone een super belangrijke plaats inneemt in het leven van veel mensen. Hij is de hele dag bij je en je vertrouwt hem al je geheimen toe. Hoe “close” kan een relatie zijn.

Natuurlijk doe je er van alles aan om je bijna meest dierbare bezit goed te verzorgen. Doordat je dat doet kan de smartphone nog meer voor je betekenen. Daarom is het helemaal niet raar om je iPhone cadeautjes te geven. Hier een paar tips!

1. Powerbank

Gebruik jij je telefoon de hele dag door, dan kan het zijn dat hij leeg is als jij nog niet aan het einde van je dag bent. Een powerbank is dan een geweldige oplossing, dat is namelijk een soort van grote batterij die je aan je lege telefoon kunt hangen. Als je weer thuis bent kun je zowel je telefoon als je powerbank opladen.

2. Een hip hoesje

iPhonehoesjes zijn er in allerlei soorten, zoals leren hoesjes, hardcase hoesjes, softcasehoesjes en bumpers. Ook is het mogelijk om een screenprotector te nemen, denk er wel aan dat je die op de juiste manier bevestigt, lees goed de gebruiksaanwijzing.

3. Een sport armband

Ben jij echt onafscheidelijk met je iPhone en draag je ‘m zelfs bij je met sporten, dan is een armband waar je smartphone in past echt super. Je hoeft ‘m dan niet langer in je bh of je jas- of broekzak te stoppen.

4. Touchscreen handschoenen

Met gewone handschoenen kun je meestal niet werken op je beeldscherm van je iPhone. Heel fijn, zeker in de winter, om dan handschoenen te hebben waar dat wel mee kan. Diverse merken hebben deze handschoenen.

5. Oortjes

Natuurlijk kun je kiezen voor de originele iPhone oordopjes, die echt van uitstekende kwaliteit zijn, maar dat hoeft natuurlijk niet. Misschien heb je liever een grote koptelefoon (blijven je oren ook lekker warm en het staat super hip), maar er zijn ook draadloze oordopjes te koop.

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke hebbedingen voor je telefoon. Wat vind jij een onmisbaar accessoire voor bij je telefoon?

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook