fb
Damespraatjes Damespraatjes

Halloweenfeestje? Jouw outfit is van levensbelang!

Halloween. Zoals vorig jaar al te lezen was, is dit griezelfeest één van mijn All American Favorites! Waar ik vorig jaar nog braaf over pompoenen uithollen sprak, gaan we dit jaar een stapje verder: kostuums.

Om te beginnen: jouw outfit keuze op Halloween is van sociaal levensbelang. Ja, met de kids ben je snel klaar; ‘de mummie’ (nodig: 10 wc-rollen), ‘de draak’ (nodig: groene kleding, groene schmink en vleugels van karton) of ‘de piraat’ (nodig: ooglapje en haak van kledinghanger), het mag nog allemaal. Maar, jij komt hier echt niet meer mee weg!

Jouw outfit
Ik begrijp, op het Hollands Halloweenfeest bij de buurvrouw gaan jij en je man niet als Sexy en Seafearing Sailor. Al is het alleen maar omdat je ze morgen op het schoolplein weer tegenkomt…

Wel leuk: ga samen als een bekend koppel!

Dracula en zijn bruid

 Alice en Mad Hatter (Alice in Wonderland)
Wil je toch iets spannenders? Dat kan natuurlijk ook! Maar zorg je er wel voor dat je niet per ongeluk hetzelfde kostuum als je zestienjarige dochter koopt?

 

Mara Blikslager (20 jaar) werkt voor online vrouwenmagazine damespraatjes.nl en studeert Reclame, Marketing en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze is gek op schrijven, de wereld ontdekken, socializen en sporten. Als Mara niet aan het werk is of in de schoolbanken zit is ze te vinden in het zwembad, op de spinning-fiets, in een hippe club of lekker op de bank. Ze woont in Mediastad Hilversum maar heeft ook een grote liefde voor onze, iets chaotischere, hoofdstad: Amsterdam. 

Lees ook de andere artikelen van Mara Blikslager 

 

Reageer ook