fb
Damespraatjes Damespraatjes

Giechelende Linda de Mol over eerste kerst met vriend: “Kunt wel raden wat wij gedaan hebben”

Linda de Mol: ik vond haar eigenlijk altijd al leuk, maar sinds de film Ellis in Glamourland en Gooische Vrouwen ben ik echt fan van haar. Ze lijkt alles te hebben; de beauty, de brains én de gezelligheid. Ik vind haar een mooi mens en op de een of andere manier denk ik dat we best vriendinnen zouden kunnen zijn. En dat gevoel hebben meer mensen denk ik, haha! Dat is haar kracht. Zelf lees ik dan ook elke maand met veel plezier de LINDA. én bekijk de video’s van de fotoshoots. Het aankomende nummer heet ‘WAAR IS HET FEESTJE’. En Linda staat hiervoor op de cover met haar vriend Jeroen.

Kneiterverliefd

In het interview gaat ze met ons terug naar haar eerste kerst samen met Jeroen. “Ja, dan ben je nog kneiterverliefd”, zegt ze met een grote lach op haar gezicht. Het samen vieren deden ze nog niet, de relatie was hier nog net te pril voor. “Ik heb wel één dag met mijn familie gevierd en hij één dag met de zijne, maar nog niet bij elkaar. Dus toen hadden we één dag met z’n tweetjes. Ja, dat is natuurlijk fantastisch, verliefd zijn en kerst vieren.”

Raden wat wij gedaan hebben

Wat ze die ene dag samen hebben gedaan? “We hebben enorm lekker gegeten toen. En ja, wat heb je gedaan? Je kan wel raden wat wij gedaan hebben, haha. We hebben lekker gegeten en eh, ja, kerst… Ja. Ja!”, zegt een giechelende Linda. Haha, wat is het toch een mooi mens! Heerlijk om te horen dat zij deze verliefde kerstdagen zo mooi hebben beleefd. Dat wens je iedereen toe!

Lees ook:  Hanneke’s man had 13 affaires

Hoe was jullie eerste kerst?

Hoe was jouw eerste kerst met jouw liefde? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel.

De nieuwe LINDA.197 ‘WAAR IS HET FEESTJE’ ligt vanaf 18 november in de winkel 

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook