fb
Damespraatjes Damespraatjes

Geweldige natuurlijke make-up tutorial voor de volwassen huid

Het internet staat er vol mee: make-up tutorials. De een is nog uitbundiger en opvallender dan de ander. Ik vind het altijd erg leuk om er naar te kijken. En dat terwijl ik zelf niet eens zo veel make-up draag! Wat mij tijdens het kijken vaak opvalt, is dat alle video’s zich richten om erg jonge meiden. Maar hoe zit het met de volwassen vrouwen, die werken op een huid die geen 18 jaar oud meer is? Daar zijn maar weinig tutorials voor. En dat terwijl het ook op latere leeftijd erg leuk blijft om te experimenteren met make-up!

Make-up voor de volwassen huid

Vandaag kwam ik een verfrissende video tegen, namelijk een make-up tutorial voor de volwassen huid. Hidash -een beauty YouTube-er uit Dubai- laat stap voor stap zien hoe je je prachtig kunt opmaken.

Model

De vrouw die model staat in de video, is Caroline Labouchere. Caroline is prachtig, 55 jaar oud en een ‘Grey Ambassador’. Haar grijze haren staan haar geweldig en het is heel mooi om te zien hoe zij haar leeftijd niet probeert te maskeren, maar het juist inzet als schoonheidsmiddel!

Hoe maak jij je op?

Hoe maak jij jouw ouder wordende huid mooi op? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook