fb
Damespraatjes Damespraatjes

Geweldig: Gordon gaat trouwen!

Het zonnetje schijnt, de regenbuien zijn overgetrokken en we krijgen mooi nieuws te lezen: Gordon gaat trouwen! Na jaren van daten, vriendjes en liefdesverdriet besluit Gordon dat het tijd wordt voor een volgende stap, namelijk het huwelijk. Met wie hij zal trouwen weet hij nog niet, dat gaat hij ontdekken in een nieuw televisieprogramma. 

De datum en plaats staan al vast

In het programma gaat Gordon in samenwerking met zijn beste vrienden en een groepje wetenschappers op zoek naar de ware. In acht afleveringen wil hij de ware liefde ontdekken en als klap op de vuurpijl zelfs met hem trouwen. Het huwelijk staat al op de agenda: op 22 november 2017 op een droomlocatie in Zuid-Afrika geeft Gordon het ja-woord.

Trouwen voor mijn 50ste

“Ik heb enorm getwijfeld of dit wel de juiste weg is maar het pad waar ik nu op loop heeft ook geen happy end. Niet dat ik naarstig op zoek ben, in tegendeel, ik ben zelfs happier dan normaal met mijn leven nu. Maar ik heb altijd gezegd ik wil trouwen voor mijn 50ste en dat is volgend jaar dus die belofte los ik in aan mezelf. En wie weet is die prins op een schildpad eindelijk bereid op een wit paard te springen en samen met mij dit ongelofelijk leuke leven te delen in voor en tegenspoed!” aldus Gordon.

Hoe denk jij hierover?

Wij zijn heel benieuwd op hij de gelukkige gaat  vinden. Het programma gaan we zeker kijken! Jij Ook? Of houd je helemaal niet van dit soort dingen? We zijn heel benieuwd hoe jij hier tegenover staat. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook