fb
Damespraatjes Damespraatjes

Geweldig apparaat om spinnen op spin-vriendelijke manier te vangen

Dat je bang bent voor spinnen betekent nog niet dat je alle spinnen van de wereld dood wilt hebben! Zelf ben ik zo’n beetje de enige in huis die niet bang is voor spinnen, dus wordt er altijd bij geroepen als er weer ergens een klein kriebelend spinnetje of langpootje weggehaald moet worden. Maar er wordt mij ook altijd meteen gevraagd om het spinnetje buiten te zetten en niet dood te maken.

Meestal pak ik dan een doekje, pak de spin voorzichtig op en zet ‘m buiten het raam. Soms zie ik dat ik niet voorzichtig genoeg ben geweest en blijft er een pootje van de spin achter in mijn doek. Dat vind ik super zielig.

Lees ook: 5 manieren om van je spinnenangst af te komen

Maar nu kwamen we op internet dit handige apparaatje tegen om spinnen mee op te ruimen. Het heeft een lange stok, dus je kunt flink op afstand van de spin blijven als je angstig bent. Ook wordt de spin heel voorzichtig opgepakt en kun je hem ook weer op een veilige manier verwijderen. Super mooie uitvinding.

Tip: we ontdekten dat je dit apparaatje al via Bol.com kunt kopen. Kopen en meer info over: Spider-Catcher.

Reageer ook