fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars vrijkaartjes FRIENDS WITH KIDS bekend

FRIENDS WITH KIDS is een gewaagde feelgood movie vol herkenbare situaties over vriendschap, familie en liefde, met in de hoofdrollen Jennifer Westfield, Adam Scott, Kristin Wiig en Jon Hamm. Damespraatjes mag 3 * 2 vrijkaarten weggeven. Heb je zin in een avondje bios, doe dan mee aan onze winactie!!

Als de twee laatste singles van hun hechte vriendengroep zien Jason en Julie met lede ogen aan hoe de relaties van vrienden compleet veranderen na de komst van kinderen, en besluiten het anders aan te pakken: gezamenlijk een kind opvoeden, en ondertussen blijven zoeken naar de ware liefde. Niet alleen leidt deze onconventionele aanpak tot heftige reacties en grappige situaties, maar dwingt ook iedereen in de groep na te denken over de waarde van hun vriendschap, en de rol die zij hier in spelen.

Cast: Jennifer Westfeldt (Kissing Jessica Stein), Adam Scott, Kristin Wiig (Bridesmaids), Jon Hamm (Mad Men), Megan Fox (Transformers), Maya Rudolph (Bridesmaids), Chris O’Dowd (Bridesmaids) & Edward Burns.

Winactie

De winnaars zijn: Chanel Witting, Madieke Kolmeijer en Maries Mols. Gefeliciteerd!!


Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Reageer ook