fb
Damespraatjes Damespraatjes

Claudia: “Mijn man filmt ons stiekem in de slaapkamer. Wat moet ik hiermee?”

man filmt in slaapkamer

Dringend ben ik op zoek naar advies… Ik ben er onlangs achtergekomen dat mijn man Floris een camera in de slaapkamer heeft geïnstalleerd. Ik heb hem er mee geconfronteerd en de reactie die ik kreeg, stelde mij niet bepaald gerust.

Floris en ik zijn aankomende zomer 10 jaar getrouwd. Ik ken hem als een lieve, betrouwbare man en een goede vader. Hij is er altijd voor het gezin en ik hou veel van hem. Ons seksleven is niet denderend, maar zeker bovengemiddeld. Ik dacht altijd dat hij net zo gelukkig was met ons huwelijk en seksleven als ik, maar blijkbaar is dat voor hem anders.

Seksleven wat saai

Toen ik hem confronteerde met het feit dat ik de camera in onze slaapkamer heb gevonden, reageerde hij alsof het de normaalste zaak van de wereld was. “Ik mag ons toch gewoon filmen in ons eigen huis?” zei hij. Toen ik doorvroeg wat hij dan precies wilde vastleggen, vertelde hij dat hij het opwindend vond om seksfilmpjes van ons samen te maken en deze later terug te kijken. Hij zei dat hij ons seksleven wat saai vond en dat dit voor hem een manier was om het weer leuker te maken.

Hoef niet bang te zijn

Hoe normaal hij erover deed, zo raar voelde ik me. Blijkbaar filmt hij al maanden onze seks, monteert dit tot video’s en kijkt dit als hij alleen is terug. Hij zegt dat hij ze op een goed beveiligde plek bewaart en dat ik niet bang hoef te zijn dat het ergens opduikt.

Ik krijg een heel naar gevoel bij het idee dat hij ons stiekem heeft gefilmd. Ook vind ik het helemaal niet prettig dat hij daar video’s van maakt. Tot slot vind ik het heel kwalijk dat hij nooit mijn toestemming heeft gevraagd. Wie weet deelt hij het ook wel zonder mijn toestemming?

Mijn gevoel kan dit niet

Floris is nog gewoon dezelfde lieve man als eerst, maar dit geeft mij zo’n naar gevoel. Als we niet al tien jaar getrouwd waren geweest en geen kinderen hadden gehad, had ik de relatie zeker verbroken. Ik wil hem vertrouwen, alleen kan ik dat voor mijn gevoel nu niet.

Ik weet niet wat ik moet… Dit durf ik niet met mijn vriendinnen te bespreken. Ik ben op zoek naar advies! Wat zou jij doen als je in mijn schoenen stond?

Liefs,
Claudia xx

Op respectvolle wijze meepraten over dit verhaal? Dat kan in de reacties onder dit artikel.

Foto door Kampus Production via Pexels

Madelief heeft een kwartetrelatie: ‘We wonen allemaal in een huis’

Na een gezamenlijke vakantie met Bob en Astrid wisten Madelief en Peter het zeker. Ze houden enorm van elkaar. Niet gewoon als vrienden, maar er is veel liefde en seksuele aantrekkingskracht. “Ik ben in tijden niet zo gelukkig en vervuld geweest nu we een kwartetrelatie hebben.”

kwartetrelatie

Al jaren wilde Madelief naar Ibiza. Ze had er zoveel over gehoord en gelezen dat deze vakantiebestemming hoog op haar lijstje stond. Toen ze veertig werd, verraste haar man Peter haar met een vakantie naar het Spaanse eiland. “Och, zo romantisch, ik was door het dolle heen.” Hun twee kinderen konden bij de ouders van Peter logeren. “Zelfs dat had Peet geregeld, echt heerlijk.” In het hotel op Ibiza ontmoeten ze Bob en Astrid met wie ze gelijk een klik voelen. Ze ontdekken dat ze bij elkaar in de buurt wonen en zelfs gemeenschappelijke vrienden hebben. “Ja dat was echt zo bizar. We zaten naast ze op het terras en we raakten al snel in gesprek. Bob vroeg of ze bij ons aan tafel mochten zitten. Die avond verlieten we als laatsten het terras.”

VERDER LEZEN

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

3 reacties

Joris -

Lezers deden eerder moeite op dit artikel te reageren, maar die reacties zijn zonder pardon gewist. Voor zie ze toch wil lezen: http://web.archive.org/web/20230325173744/https://damespraatjes.nl/mijn-man-filmt-ons-stiekem-in-de-slaapkamer/

Margreet -

Volgens mij is het strafbaar, kan je checken bij een advocaat. Ik schat jou echter in als een doetje, je laat giga over grenzen gaan.

Margreet -

Een man die je stiekem filmt is géén lieve man. Krijg je gedachten, waarden enz op een rij. Advies: alle filmpjes vernietigen. Liefst camera, apparaat waarop hij terugkijkt, erbij. Kijken hoe hij reageert. Met zijn jullie seksleven is saai. Wat bezielt zo’n vent, also hij in zijn eentje in jullie huwelijk zit.

Reageer ook