fb
Damespraatjes Damespraatjes

Filmpje: Ariel maakt ontroerende reclame over vrouwen die alles alleen doen in het huishouden

Je komt thuis uit je werk, gooit er snel een was in, begint aan het eten, helpt de kids met hun huiswerk én je stuurt nog snel even een email. Manlief komt thuis en ploft heerlijk op de bank. Klinkt bekend? Ariel zag dat vrouwen bijna overal ter wereld het huishouden vrijwel alleen runnen, uitzonderingen daargelaten. Ze besloten een campagne te starten omtrent dit onderwerp: #sharetheload. De video bij de campagne is prachtig en gaat in rap tempo de hele wereld over. Ook wij kregen tranen in onze ogen na het zien van deze video…

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

6 reacties

J. -

Heel mooi!! Ja vrouwen doen alles, en als een man dan toch iets doet in het huishouden is het maar voor 1 ding die deze dominante vrouw dan belooft weet je…

Sophia Severing-Martis -

Mijn man helpt met huishoudelijke taken en de verzorging/ opvoeding van onze twee dochters. Ik vraag me af of dit te maken heeft met stereotyperen of het vasthouden aan vrouw/man rollen. Wat doet men bewust of onbewust hierin? Met dit bericht hoop ik dat er ook positieve aandacht wordt gegeven aan de mannen die veel meer doen dan een wasje draaien of films kijken.

ello -

Als je vraagt of ze een bepaald klusje willen doen doen ze het wel, maar alleen dan en niet meteen en ook niet straks, maar later. De goorsteen schrobben, het groen afval in de container, de jalouzieën, een wastafel schoonmaken, stoffen e.d, dat dat nodig is zien ze volgens mij niet eens.

patricia Hengeveld -

Mijn man kookt bijna altijd, stoftzuigd, gooit er een was in en hangt hem op. Brengt de kinderen naar school. Er bestaan heus nog wel mannen die ook in de huishouding helpen….

danny -

Ik doe ook alles alleen in huis. Krijg ik nu ook een filmpje??

Caroline Fontaine -

Ja vrouwen doen alles in het huishouden.

Reageer ook