fb

Festivaltip: Happy Spirit Days

Toen ik studeerde was ik zomers elk weekend op een festival te vinden. In een tentje overnachten was niet aan mij besteed, maar het dansen in de zon, genieten van de vrolijke mensen en lekker eten en drinken des te meer. Nu in werk doe ik het helaas een stuk minder, maar ik probeer nog wel elke zomer één of twee keer te gaan. Gewoon omdat het geweldig blijft! 

Leuke festivals

Er zijn veel festivals, héél veel festivals. Hierdoor lijkt het makkelijk om wat uit te kiezen, maar als je écht iets leuks zoekt, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Kies je het verkeerde festival? Dan kan het maar zo zijn dat je de muziek niks vindt, de mensen er in hele andere ‘sferen’ zijn of dat er eigenlijk niks te doen is. Vandaar dat we jullie hier deze zomer een beetje mee willen helpen door af en toe een goede festivaltip te geven. Zo ook: Happy Spirit Days.

Happy Spirit Days

De naam Happy Spirit Days doet vermoeden dat het een super vrolijk en fijn festival is. En dat is het ook! Happy Spirit Days combineert een kleinschalig karakter met sprekers, workshops en optredens van formaat. Op het programma staat mindfulness-expert Marnix van Rossum,Tijn Touber geeft zijn best of meditatie, performance artist Jennifer Ann en Boeddhistisch monnik Olande Ananda komen speciaal naar Nederland. Ook tussen de bedrijven door valt er op het festivalterrein veel te beleven. In de Happy Garden geniet je van bijzondere bites en experts die inzicht geven in leven en toekomst, op de Happy Bazaar zijn mooie producten te vinden.

Happy Spirit Days vindt plaats op  16, 17 en 18 juni 2017 op een sfeervolle privéboerderij in het oude dorp van Blaricum.

Tickets

Je kan nu al tickets bestellen. Er zijn tickets voor één dag (€ 62,50), twee dagen (€ 99) of alle drie de dagen (€ 135). Bij alle tickets kan je deelnemen aan drie workshops. Ben je er vroeg bij? Elke dag zijn de eerste 50 verkochte tickets van die dag maar € 50!

Meer info

Kijk voor meer informatie, zoals het programma, tickets, tips en een overzicht met sprekers op www.happyspiritdays.nl

happy spirit days

Reageer ook