fb
Damespraatjes Damespraatjes

Zo geef je een extra boost aan jouw seksleven!

boost seksleven

“Ik verlang weer naar de passievolle seks die ik met R. had toen we elkaar net leerden kennen,” verzucht vriendin K, “toen hadden we dagelijks seks. Nu doen we het keurig één keer in de week, een onderhoudsbeurtje. Maar ik verlang weer naar zinderende seks, pure passie tussen de lakens.” Herkenbaar? Zet dan sleur buiten de deur en zorg weer voor pret in bed.

Soms heb je een drukke periode of teveel aan je hoofd en ben je allang blij als je ’s avonds je bed in kan ploffen. Aan seks moet je even niet denken. Of misschien toch wel? Ja! Seks ontspant en maakt slaaphormonen aan. En je kunt je seksleven heel makkelijk nieuw leven inblazen door bijvoorbeeld samen eens te gaan shoppen in een sexshop Amsterdam. Maak er een gezellig dagje van, pak een terrasje, slenter door de stad en wandel een sexshop binnen om te kijken wat er allemaal te koop is.

Wat kun je nog meer doen het weer leuk in bed te hebben?

Online sexspeeltjes

Dildo’s, vibrators, genotseitjes…. Noem het en het is te koop. Als je het net even te spannend vindt om een sexshop binnen te wandelen, kun je ook kijken naar online sexspeeltjes. Samen toys gebruiken is super opwindend. Onderzoek wat de ander opwindt, waar je partner blij van wordt. Wist je dat er ook sexspeeltjes zijn die jullie samen kunnen gebruiken? Heel spannend!

Verras elkaar

Verras je lief met ondeugende appjes. Stuur je tegenwoordig alleen nog maar appjes over wie de boodschappen doet of de kinderen ophaalt? Hoog tijd voor wat pittige berichtjes. Maak een spannende foto en stuur die naar je partner. Wedden dat ‘ie niet kan wachten tot hij weer naar huis kan? Een beter seksleven is niet zo moeilijk :-).

Spannende lingerie

Soms is het gewoon lekker om je grootste en meest uitgelubberde onderbroek aan te trekken. Omdat ‘ie zo lekker zit. Maar geef toe: heel sexy ziet dat er niet uit. Verras je partner met een mooi setje. Koop een spannende bh met bijpassend spannende slip. En denk niet: ‘wat maak ik me druk, het gaat toch uit’ maar draag het met trots en verleid je liefje. Succes verzekerd.

Gooi het roer om

Wil je meer seksuele opwinding ervaren? Dan moet je verandering aanbrengen in bed. Experimenteren dus! En ja, dat is best eng zo nu en dan. Vertel je partner wat je graag zou willen. Misschien windt het je op om te worden vastgebonden maar durf je dat niet te zeggen omdat je bang bent dat je partner dat vreemd vindt. Zeg het toch maar, want voor het zelfde geld is je partner blij dat je dat wilt. Kan maar zo zijn dat dat al jaren een grote fantasie van je lief is he!

Erotisch uitgaan

Er zijn veel stellen die regelmatig naar parenclubs gaan. Anderen seks zien hebben, kan heel opwindend zijn en zorgen voor een seksboost. Het betekent niet dat je ook daadwerkelijk seks met anderen moet hebben in een parenclub. Alles mag, niets moet. Er zijn vaak genoeg kamertjes met een deur met een slot waar je je kunt terugtrekken met je lief. Erotisch uitgaan is spannend en opwindend en kan er voor zorgen dat jullie weer heel veel zin in elkaar of in anderen krijgen.

Spannender seksleven

Wat je ook doet, zorg ervoor dat je je comfortabel voelt. Doe niets tegen je zin en geef je grenzen goed aan. Verbinding en plezier met je partner is het allerbelangrijkst en als je elkaar vertrouwt kun je je lekker laten gaan. Seks moet leuk zijn, lekker en ontspannend.

We zijn benieuwd hoe jij de spanning erin houdt. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel, vinden we leuk!

Ana Maria Moroz via Pexels

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

2 reacties

Edwin -

Een spannender seksleven? Het kan!

Het is even een investering, maar het is het dubbel en dwars waard. Neem nog een kind samen. Over 4 jaar kun je dan genieten van heerlijk swingafspraakjes op het schoolplein. De trend van tegenwoordig! Wellicht bestaan zulke appgroepjes ook al bij de crèche en kun je dus al veel eerder heerlijk swingen. Overigens is het dan wel oppassen omdat je dan het risico loopt te swingen met iemand die pas is bevallen. Bloederige lakens, keizersnedes die open spatten en incontinentie liggen op de loer.

Voor tips over wasmiddelen en hoe je je avocado waar: kijk onder lifestyle.

Joris -

Is dit artikel toevallig reclame?

Reageer ook