fb
Damespraatjes Damespraatjes

Drie redenen om voor een PVC vloer te kiezen

Als je gaat verhuizen of verbouwen komt er heel wat op je af. En of je nou voor een totale make-over of ‘slechts’ het aanpakken van één kamer gaat; het kost je altijd meer tijd, geld en stress dan je vooraf had kunnen bedenken. Trek dus altijd tien procent meer tijd en geld uit dan je in de eerste berekeningen voor ogen hebt. Zo scheelt het je heel wat bloed, zweet en tranen. Klussen wordt leuker als je het relaxt aanpakt en wanneer je werkt met de beste materialen. Eén van die prettige materialen, zijn PVC vloeren. Wij leggen je graag uit waarom wij ze zo prettig vinden!

Onderhoudsvriendelijk

PVC is loeisterk spul en is erg makkelijk schoon te houden. Het onderhoud aan PVC is minimaal. Waar je een parketvloer regelmatig in de olie of was moet zetten en bij tegelvloeren de voegen zo nu en dan intensief gereinigd dienen te worden, is dit alles bij PCV niet het geval. Je kunt er gewoon met de stofzuiger en dweil overheen. Klaar is Kees!

Goed voor de portemonnee

Je hebt al prachtige PVC vloeren voor een fijne prijs. Niet alleen heeft de vloer een gunstige vierkantemeter prijs, hij gaat ook nog eens lang mee. Wist je dat je op veel plekken tot wel 10 jaar garantie op een PVC vloer krijgt? Door de combinatie van de lange levensduur en lage vierkantemeterprijs is het dus echt heel hele budgetvriendelijke keuze.

Vochtbestendig en geschikt voor voerverwarming

In ons huis hebben wij momenteel een houten vloer in de keuken liggen. Het is natuurlijk heel erg mooi, maar praktisch is het niet! Wanneer er eten op de grond komt of als er een glas water omvalt, moeten wij dat echt direct opruimen. Doen we dat niet? Dan zitten we met vlekken en soms zelfs delen van de vloer die krom trekken door het vocht. In natte ruimtes kan je beter voor een vloer van PVC gaan. Deze kunnen heel wat vocht hebben en zijn dus een veilige keuze voor in de keuken of zelfs badkamer. En wist je dat je er ook gewoon vloerverwarming onder kunt leggen?

Praat mee

Wat vind jij de meest belangrijke eigenschappen van een vloer? Persoonlijk kijk ik echt naar onderhoudsvriendelijkheid, hoe lang hij meegaat en of de prijs-kwaliteitverhouding goed is. Ik ben heel benieuwd naar jouw mening. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we altijd gezellig!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook