fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de muurkleurentrends van dit moment!

muurkleurentrends

Het liefste zou ik elk jaar mijn huis opnieuw vanbinnen schilderen. Heerlijk vind ik het gevoel dat ik krijg als mijn huis een totaal nieuwe uitstraling heeft. Mijn man zou alle muren het liefste wit laten, maar dat vind ik zonde. Gelukkig laat hij mij hevig mijn gang gaan en begint het huis flink kleurrijk te worden! Ben jij net als ik een muurverf-gekkie of ben je jouw huis aan het restylen? Dan ben je vast benieuwd naar de muurkleurentrends van dit moment!

Beige

Dé trendkleur van 2021 is absoluut de kleur beige. We zien deze kleur terugkomen in de mode, maar ook zeker in het interieur. Beige tinten zijn geweldig te combineren met andere kleuren. Denk hierbij aan wit-tinten, bruin-tinten, maar ook blauw- en grijstinten. Beige is een rustgevende kleur die het goed doet in een landelijk interieur, maar ook in een modern interieur. Niet gek dat deze kleur bij veel verfmerken de absolute favoriet is! Wij gebruiken thuis verf van Sikkens (een schilder vertelde mij ooit dat dit het beste merk is). Sikkens verf kopen kan online en bij bijna alle bouwmarkten en verfwinkels. Ze mengen iedere kleur.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emily (@number_4_on_the_park)

Donkerblauw 

Een paar maanden geleden schilderden wij onze slaapkamer donkerblauw. En niet zo maar een beetje blauw, maar écht Haags blauw. We slapen zó lekker sinds onze slaapkamer donker van kleur is. En dat is niet alleen iets wat bij ons gebeurde, uit onderzoek blijkt dat een donkerblauwe slaapkamer daadwerkelijk lekker slaapt. Wij kozen voor de Sikkens Alphathex SF in de kleur GN 059-01.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Millie (@oursouthlondonhome)

Zwart

‘Zwarte muren, ben je gek ofzo?’ zei laatst iemand tegen mij toen ik vertelde dat de muur achter onze tv zwart is. Toen ze zag hoe het eruit zag, moest ze toegeven dat het eigenlijk wel heel erg mooi is. Een zwarte muur heeft een chique uitstraling en geeft diepte aan een ruimte. Wij maakten de muur achter de tv zwart, omdat het scherm zo minder opvalt als hij aanstaat. Maar ook een zwarte muur vol schilderijtjes is echt heel gaaf!

Groen

Mooie groentinten kunnen rust en ruimte in een huis brengen. Daarnaast is de kleur groen super goed te combineren met heel veel andere gave kleuren. Denk aan natuurtinten als beige en bruin, maar ook vrolijke kleuren als geel en oranje combineren goed met groen. Kijk bijvoorbeeld eens naar dit prachtige voorbeeld!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Claire Mitchell (@22dot.interiors)

Wat vind jij mooi?

Ben jij ook bezig met het restylen van je huis? Welke kleuren zou jij graag in jouw huis integreren? Ik ben heel benieuwd! Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook