fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de mooiste kleurrijke outfits voor deze zomer

De terrassen zijn weer open, het vaccineren is behoorlijk op gang en wij genieten al intens van een heerlijke zomer. Na maanden van lockdowns, binnenzitten en het thuis gezellig maken, is het ein-de-lijk weer tijd om weer buiten te genieten. Dus hoppa: hang je kast weer vol met kleurrijke zomer outfits, zet je hoogste hakken klaar en ga van het mooie weer genieten!

Dat 2021 niet de gehoopte Summer of Love gaat worden, is inmiddels duidelijk. De festivals en grote evenementen zijn helaas afgeblazen, maar dat betekent niet dat er weinig mogelijk is. We mogen nog steeds genieten op het terras én samen met al je vriendinnen naar een heerlijke beachclub. Zelfs op vakantie gaan is met de juiste voorbereidingen mogelijk. Niet alles kan en mag, maar binnen de bestaande regels is er best heel wat mogelijk.

Overdag en ’s avonds

Op dat soort mooie dagen draag ik het liefste een kleurrijk jurkje. Bij die mega hete dagen een jurkje dat boven de knie valt, op een zachte lentedag kies ik voor een half-lange of zelfs maxi-jurk. Overdag combineer ik het met een mooi sandaaltje en een lekkere staart in mijn haar, ’s avonds wissel ik de sandaal om voor een pump en gooi ik mijn haren los. Een mooie jurk wil ik zowel overdag als ’s avonds aankunnen, hier houd ik bij het shoppen dan ook rekening mee.

Fijne materialen

Een merk dat honderd procent aan mijn ‘summer outfit eisen’ voldoet, is ZILCH. Wat ik zo fijn aan het merk vind, is dat ze waanzinnig vrolijke outfits in heerlijke kleurtjes hebben. Daarnaast -en dat vind ik misschien nog wel belangrijker- zijn alle items gemaakt van stoffen die ook op een hete zomerdag nog prettig aanvoelen. Denk aan het van nature hypoallergene en antibacteriële bamboe. Maar ook items viscose, katoen en mengsels van deze comfortabele materialen kan je bij ze op de kop tikken.

Summer of Love-proof

Ik kan hier natuurlijk heel uitgebreid vertellen waarom ik de items zo mooi vind en de materialen zo fijn, maar je kunt dit zelf natuurlijk veel beter beoordelen. In dit artikel hebben we daarom lekker veel kleurrijke inspiratie-foto’s toegevoegd. Hoe beeldig zijn al deze outfits? Helemaal Summer of Love-proof toch?

 

Wij kunnen niet wachten tot de zomer losbarst. Jij ook? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

2 reacties

Yvonne W -

Wat een stijlvolle, vrolijke kleding! Kan niet wachten tot de zomer losbarst… Ik ben echt wel klaar met de frisse dagen vol regen en druilerigheid!

Lotte -

Jaaaaaa! Kom maar door met de zomer! Vandaag al erg blij geworden van de zonnestralen, maar het mag nog ietsje warmer graag 😊☀️

Reageer ook