fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de mooiste agenda’s voor 2021 met één dag per pagina

Gebruik jij ook nog een papieren agenda? Nog maar weinig mensen doen het, maar zelf vind ik het wel heel erg prettig. Al mijn afspraken zet ik ook in mijn telefoon, maar daar vind ik aantekening maken niet fijn. Deze agenda’s voor 2021 hebben allemaal één dag per pagina, waardoor je veel schrijfruimte hebt. Zo vormen deze agenda’s een perfecte aanvulling op de agenda in je telefoon. En ze zien er ook nog eens heel mooi uit! 

Lees ook: Vaak last van vermoeidheid? Lees dan deze gouden tip!

Klassieke stijl

Deze klassieke Brepols agenda is voorzien van een prachtige kunstlederen bordeaux rode kaft. Hij heeft een klassieke uitstraling en het is een agenda die je bij elke soort gelegenheid met trots uit je tas kunt toveren. Doordat elke dag een hele pagina heeft én deze ook nog eens op A4 formaat is, heb je veel ruimte voor afspraken en aantekeningen.

Vrolijke noot

Blij worden als je je agenda uit je tas haalt? Dan wil je iets met kleur en misschien zelfs een klein printje! Dat heeft deze vrolijke agenda van Marjolein Bastin zonder twijfel. Een vrouwelijke agenda die blij maakt, maar wel heel volwassen oogt. Hij is met zijn 11 x 15,5 centimeter lekker compact.

Kanariegeel

Geel is een echte trendkleur! We zien het terug in de mode, in interieur en nu ook in deze agenda. Een écht fashion-item dus en je wordt er nog vrolijk van ook. Deze CIAK agenda is van A5 formaat (15×21 centimeter) en je kunt de agenda zelfs personaliseren. De kaft is soepel en hij is hierdoor makkelijk mee te nemen en niet zo zwaar.

You are gold!

Ben jij een topper en mag de hele wereld het zien? Dan ga je natuurlijk voor een rosé gouden agenda. Deze LEGAMI agenda heeft een prachtige shine en is gemaakt van PEFC duurzaam gefabriceerd papier. Ook deze agenda is van A5 formaat en heeft een strakke en eenvoudige layout. Beeldschoon en praktisch dus!

Praat mee

Welke van deze agenda’s zou jij wel willen hebben? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Lees ook: Waarom je meer zin krijgt in alcohol als het buiten kouder en donkerder wordt

Reageer ook