fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de leukste sportieve cadeaus voor onder de kerstboom

Lekker eten, mooie wijnen en gezellig met de hele familie bij het haardvuur: wat is de decembermaand toch fijn! Om de balans erin te houden, probeer ik ook in de feestmaand wél te blijven bewegen. Dt kan beste een uitdaging zijn, zeker met al die sociale verplichtingen en het gure, donkere weer. Gelukkig zijn er manieren om het leuk te maken, namelijk door andere manieren van bewegen te zoeken en samen met je familie en vrienden te gaan sporten. Wat dacht je van een uur intensief sleeën? Of een paar dagen skiën? En ook hardlopen, yoga en boksen zijn sporten die je gewoon kunt blijven doen in de winter. In dit artikel delen wij de leukste sportieve cadeaus voor onder de kerstboom. Zo kunnen jij en je geliefden elkaar stimuleren lekker in beweging te komen! 

Kuipslee

Als kind kon ik uren sleeën. Maar wie zegt dat sleeën alleen voor kinderen is? Met deze kuipslee voor volwassenen doe je lekker mee met met de sneeuwpret. Met behulp van de ingebouwde remmen en je voeten kun je de slee besturen. Hij is belastbaar tot wel 100 kilo. Ook je peuter hierop laten glijden? Dat kan met het Trilugik-zitje.

Koop de kuipslee voor € 34,99

Spijkermat

De feestdagen worden door veel mensen als hartstikke stressvol ervaren. Op deze compacte en oprolbare spijkermat kun je thuis genieten van een een ontspannen acupressuur-sessie voor je hele lichaam. Het gebruik is eenvoudig: lekker gaan liggen en de spikes doen al het werk!

Koop de spijkermat voor € 34,99

Hardlooplicht

In de wintermaanden is het koud en donker. Voor veel lopers een reden om toch minder vaak te gaan dan in de zomermaanden. Jammer! Door het hele jaar door te blijven lopen, houd je je conditie op peil, geniet je van de frisse buitenlucht en blijf je je ontwikkelen. Dankzij dit hardlooplicht kun je zelfs in het pikkedonker veilig naar buiten.

Koop het hardlooplicht voor € 34,99

Panter skibril

Niets is zo vervelend (en gevaarlijk!) als slecht zicht tijdens het skiën of snowboarden. Deze té leuke panter skibril beschermt je ogen tegen zonlicht, heeft een optimal-antifog lens en zit super comfortabel. Dankzij de cilindrische lens met ‘performant’-gezichtsveld heb je zo goed als volledig zicht op de piste.

Koop de panter skibril voor € 74,99

Gymbal

Geen zin om door weer en wind naar de sportschool te fietsen? Dankzij deze stevige gymbal hoef je de deur niet uit. Deze bal is een heel fijn hulpstuk bij het doen van fitness-, pilates- en stretchingoefeningen.

Koop de gymbal voor € 16,99

Roze bokshandschoenen

Er zijn weinig sporten waar je zo snel fit kunt worden, als bij boksen. Het is heerlijk om een uur compleet los te gaan op de zak. Voor een bokstraining heb je weinig nodig. Bij veel sportscholen kun je handschoenen lenen. Vinden wij nooit zo fris. Veel leuker om je eigen roze bokshandschoenen mee te nemen, toch?

Koop de roze bokshandschoenen voor € 26,99

Praat mee over sportieve cadeaus

Bekijk nog meer actieve kerstcadeaus bij Dectahlon. Welke van deze sportieve cadeaus zou jij wel onder de boom willen vinden? En wat wil je er onder leggen? We zijn heel benieuwd. Praat met ons mee, dat vinden we gezellig!

De linkjes in dit artikel zijn affiliatielinkjes. Dat betekent dat wij een kleine commissie krijgen als jullie één (of meer, haha!) van deze artikelen kopen. Goed om te weten is dat de de artikelen voor de klant hierdoor niet duurder zijn. Bij Damespraatjes vinden we  transparantie belangrijk en dus willen we dit wel benoemen. Aan iedereen die via ons iets bestelt: dank!

Bovenste afbeelding: Unsplash+

Reageer ook