fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit is waarom je zwarte peper in je wasmachine moet gooien!

Ben jij dol op zwarte peper door je soep, sla, groente en over je vlees? Na het lezen van onderstaande tip gebruik je zwarte peper niet alleen meer in de keuken, maar ook in het washok. 

Dit doet zwarte peper met je was!

1. Het zorgt dat je kledingstukken langer mooi van kleur blijven. Gooi een theelepel zwarte peper bij je gekleurde was op een koude temperatuur met het wasmiddel dat je normaal ook gebruikt. De structuur van de peper zorgt ervoor dat zeepresten niet aan je kleding blijven hangen zodat je favoriete kledingstukken mooier van kleur blijven.

2. Het voorkomt uitlopen van kleuren. Heb je truitjes met meerdere kleuren en baal je er van dat het rode van je truitje ervoor zorgt dat het witte gedeelte roze wordt? Volgens Purewow is doorlopen van kleuren verleden tijd. Hoe fijn is dat! Met zo’n eenvoudige tip!

Dus pak straks je pepermolen en neem ‘m mee het washok in!

Heb jij al eens gewassen met zwarte peper?

Heb jij al eens peper in de wasmachine gebruikt? Wat was jouw ervaring daarbij? Laat het ons weten in de comments onder het artikel. Vinden we gezellig :-).

Lees ook onze andere tips voor de was: Maandag wasdag!

2 reacties

Anna -

Nee, ik heb nog nooit met zwarte peper de was gedaan. Wel met wasmiddel.
Maar voor de geur zal ik bij de volgende was eens wat nootmuskaat in de machine erbij doen. Misschien ruikt de was dan wel heerlijk. Je weet maar nooit .

Joris -

Nog nooit eerder gedaan, nee.

Reageer ook