fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit is waarom het hebben van verschillende fitbit bandjes handig kan zijn

fitbit bandjes

Tot voor kort wist ik niet wat een fitbit was, totdat een sportieve vriendin mij op de voordelen ervan wees en toen was is verkocht. Want ja, het is leuk om mijn sportieve prestaties bij te houden. Nog leuker is het om verschillende fitbit bandjes te hebben. Waarom? Dat vertellen we in dit artikel!

Een fitbit meet niet alleen je lichamelijke prestaties, maar ook kun je er bijvoorbeeld je hartslag mee monitoren. De meeste mensen gebruiken een fitbit om bij te houden of ze wel genoeg bewegen. Dus inderdaad, loop je 10.000 stappen per dag en beweeg je ruim twee uur intensief? Meten is weten en de fitbit doet dat. Ik ben blij met het slimme metertje en gebruik ‘m inderdaad om te kijken of ik wel voldoende stappen zet op een dag en tijdens het fietsen zie ik precies hoe het met mijn conditie is gesteld. Ook is een smart watch ideaal als je voor een bepaald doel traint omdat het de gegevens bijhoudt. Inmiddels wissel ik regelmatig van fitbit bandje.

Regelmatig andere fitbit bandjes is echt heel leuk en handig. Er zijn namelijk fitbit horlogebandjes te koop die je kunt dragen bij verschillende gelegenheden. Want om nou een heel sportief bandje te dragen als ik me in een feestoutfit heb gehesen is niet echt charmant. Dus heb ik verschillende uitvoeringen om te dragen bij verschillende activiteiten.

Sporten

Ga je een stuk fietsen, hardlopen of iets anders waarbij het leuk is je prestaties bij te houden? Kies dan voor een silicone fitbit bandje. Omdat dit materiaal goed tegen water en zweet kan, is het ideaal tijdens het sporten. Bovendien is silicone buigzaam en stevig waardoor je ervan bent verzekerd dat het bandje niet snel stukgaat.

Op kantoor

Als je voor je werk bijvoorbeeld een pak draagt, is een fitbit bandje van leer heel stijlvol. Ook als je na je werk nog een feestje of borrel hebt, kun je het leren fitbit bandje dragen. In tegendeel tot een silicone exemplaar is leer minder goed bestand tegen water, maar het is wel flexibel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 123watches (@123watchesbv)

In stijl

Zie je er altijd tip top uit en koop je graag merkkleding? Probeer dan eens een stalen bandje dat in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Zo kun je kiezen voor zilver, goud, zwart en rose goud. Past altijd bij je outfit. Staal kan tegen een stootje en ook voor diegenen die nikkelallergie hebben, zijn de stalen bandjes geschikt.

Fitbit bandjes voor alle dag

Ben je op zoek naar fitbit bandjes die licht doch stevig zijn? Kies dan voor nylon bandjes. Die kunnen prima tegen water en in verhouding zijn de nylon bandjes niet al te duur en prima geschikt voor dagelijks gebruik.

Een fitbit bandje vervangen is meestal niet zo heel ingewikkeld. Door de smartwatch uit de ‘kast’ te duwen, schiet het bovenste gedeelte van het bandje zo los. Daarna is het simpel om het andere gedeelte eruit te wippen en het bandje om te wisselen. Als je een nieuw bandje wilt kopen, let er dan op dat je de juiste maat kiest nadat je het materiaal van je fitbit bandje hebt bepaald. Vervolgens is het zaak om de juiste maat te nemen.

Inmiddels heb ik een hele verzameling en voor elke gelegenheid een fitbit bandje. Wel zo leuk toch!

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over!

Foto door Marek Levak via Pexels

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook