fb
Damespraatjes Damespraatjes

De winnaars van de vrijkaartjes voor de Franse film QUI M’AIME ME SUIVE! zijn bekend

“Het kan toch niet waar zijn dat we nooit meer samen zijn?” vraagt Gilbert zich af als zijn vrouw Simone hem na een relatie van meer dan 35 jaar wil verlaten. Zij vraagt zich af waar die mooie jongen is gebleven die ze destijds ontmoette. De jongen die de wereld wilde veranderen. In de prachtige film  QUI M’AIME ME SUIVE! wordt het gecompliceerde losmakingsproces van deze twee mooie mensen in beeld gebracht. Wij mogen vrijkaartjes weggeven voor deze film. Lees onderaan het artikel of je de kaartjes hebt gewonnen!

QUI M’AIME ME SUIVE!

De gepensioneerde Gilbert en Simone wonen in een dorpje in Zuid-Frankrijk en ervaren nogal wat ergernissen in hun huwelijk. Het constante cynisme van haar echtgenoot, hun geldtekort, maar ook het plotselinge vertrek van haar buurman en geheime minnaar Étienne, zorgen ervoor dat Simone ervoor kiest om haar man te verlaten. Maar dan besluit Gilbert hij tot alles bereid is om zijn echtgenote en grote liefde voor zich terug te winnen.

Qui-m-aime-me-suive-_st_4_jpg_sd-low_©-Sylvere-Peti

De actrice die Simone in de film vertolkt, Catherine Frot, ken je misschien  van de film MARGUERITE, waarin ze een zangeres speelde die geen noot kon houden (geïnspireerd op Florence Foster Jenkins). Verder zijn Franse acteerkanonnen Daniel Auteuil en Bernard Le Coq in de film te zien.

QUI M’AIME ME SUIVE! Draait vanaf 11 juli in de bioscopen!

De trailer van QUI M’AIME ME SUIVE!

Winactie

We mogen 3 x 2 vrijkaartjes weggeven voor QUI M’AIME ME SUIVE! Dit zijn de winnaars:

  • Inge Streef
  • Angelique Gijsbertse
  • Pauline Schroot

Van harte gefeliciteerd. We nemen contact met jullie op voor de adresgegevens. De filmmaatschappij stuurt de kaartjes dan direct naar jullie door!

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

43 reacties

Myrthe -

Omdat ik het mooi vind dat ze opkomt voor zichzelf en de stap durft te zetten haar vrijheid terug te nemen na zoveel jaar huwelijk.
Ik ben benieuwd wat er uit voort komt :).

cb.dkl -

Mijn Frans is slecht maar het onderwerp spreekt me erg aan en wil graag weten hoe dit afloopt.

Inge Streef -

Ik wil graag naar deze film met mijn zusje, omdat wij allebei dol zijn op Frankrijk en Franse films en zij getrouwd is geweest met een Fransman.

Nelly -

Een bijzonder thema om te mogen bekijken.

Angelique Gijsbertse -

De Franse cinema heeft sowieso mijn voorkeur. De manier van vertellen en het decor. Natuurlijk de prachtige taal waardoor elke dialoog nog indrukwekkender klinkt. Het verhaal lijkt mij prachtig en ben zeer benieuwd hoe deze zich ontrolt. Het einde is belangrijk. Maar de manier waarop alles verteld word is voor mij belangrijker. Zou dus graag in aanmerking komen voor kaarten.

Rosemary van Duinen -

Ben benieuwd hoe dit afloopt.

Ingrid -

Het lijkt me erg lastig om elkaar na 35 jaar te verlaten, ik ben benieuwd hoe deze twee mensen het er vanaf brengen.

Hans -

Ik ben grote fan van Franse films en helemaal van deze actrice. Een geweldige vrouw. Ik wil dolgraag deze film zien. Lijkt me erg mooi, sentimenteel en geestig.

Molly -

Het verhaal spreekt me erg aan en ben heel benieuwd hoe dit afloopt. Bij een Franse film denk je vaak aan romantiek maar misschien is het anders

Anja -

ik ben dol op Franse films het voelt alsof ik door Frankrijk reis en daarbij komt ook nog de Romantiek

ran slag -

het voelt altijd als een stukje vakantie, zo’n Franse film 🙂

Anja -

Ik ben dol op Franse films het voelt alsof ik door Frankrijk reis

Pauline Schroot -

Ik heb een vriendin die helemaal fan is van Frankrijk en de Franse taal. Helaas is het voor haar niet mogelijk om naar Frankrijk te verhuizen momenteel. Als ik met haar naar deze film ga, kan ze toch even dromen over Frankrijk en de Franse taal!

Pauline Schroot -

Oeps, bij mijn emailadres was een letter weggevallen:(

John Bottenheft -

Franse films zijn altijd leuk om te kijken en ben zeer benieuwd naar deze film en de taal is bovendien ook prachtig.

Eliatha Buurmans -

Ik spreek geen Franse taal, maar het klinkt altijd wel erg mooi en wat opwindend. Ik ga het proberen te volgen, wel met de ondertitels erbij natuurlijk.

Angela -

Eén van mijn bijles leerlingen heeft dit jaar zo hard gevochten en geleerd voor het vak Frans. En ze heeft een prachtig resultaat behaald. Als beloning zou ik graag met haar naar deze film gaan.

Nadine -

Het likt me een heerlijke film. Frans is een prachtige taal. Ik geniet daar altijd zo van. Ik wil graag winnen!

annemarie snijders -

Lijkt me super leuke film Houd echt van Franse films Geweldig

Francois -

Ik ben die vrouw en wil leren van de reacties en gevolgen van de omgeving.

Marjan -

Franse films zijn meer bijzonder en raken me eerder, minder groots maar over het algemeen indrukwekkend. Ik zou deze film graag willen zien.

sheri -

lijkt me een bijzonder intrigerende film & ik ben in het algemeen verzot op Franse films

Monique -

Heerlijk, ik hou van Franse films. Hiermee houd ik ook mijn Frans bij, ik heb net een twee-jarige talencursus afgesloten.

Nienke -

Ik heb nml ook zo’n man.

Anneliese de Waal -

Ik zou deze film graag willen zien, lijk me een prachtige film ????????????????

Will -

Ik heb nog nooit een Franse film gezien en deze staat mij erg aan en lijkt mij een mooie film.
Samen met mijn man kijken, dat lijkt mij wel wat. Maak me blij.

Ama -

Voor zo,n leuke vrouw,moet je toch vechten,dus…. Gilbert :zet hem op.
Franse films zijn altijd het bezichtigen waard.

Maris -

Hoe Krijg Ik Mijn Ex Terug? Misschien kom ik er achter?

Yvonne Bijl-Hooijer -

De titel van de film betekent volgens mij ‘wie mij lief, heeft volge mij’ maar het is 40 jaar geleden dat ik Frans gehad heb op school. Dus het kan voor het zelfde geld ‘ik haat je, dus ik verlaat je’ betekenen. Graag zou ik mijn Frans weer op spijkeren tijdens het zien van (en vooral luisteren naar) deze film.

neeltje van der stap -

ik ben een liefhebber van franse films. en ik ben heel benieuwd hoe deze afloopt …..

Roos -

lijkt me een echte vriendinnen-film

Nelly -

Ik ben benieuwd of het goed komt tussen die twee…….

Esther Langstraat -

Cursus Frans en vechten voor de liefde in een ???? Lijkt me heerlijk weg zwijmelen en tot rust komen toch een beetje vakantie modus idee !!

Lisanne Bons -

Ik zou met mijn vriendin graag willen gaan. We werken al een tijdje samen en we hebben nogal eens te maken met bijzondere gezinssituaties in ons werk. Die bespreken we dan graag dus deze film geeft ons weer wat om te bespreken.

Sophia Amesz -

Lijkt me een geweldige film.

Marianne -

Alles uit Frankrijk is gewoon te gek!

Jikke -

Ik hou ervan anderen te zien stuntelen, om dan te kunnen lachen om mijn eigen gestuntel in relaties.

Anita te Gussinklo -

omdat mij dit een perfecte feel good movie lijkt.

Dorinda -

Franse films zijn een joyeux de vivre van mij en mijn schoonmoeder. Ik zou graag winnen om samen met haar te gaan.

c.boeren -

Ik zwijmel helemaal weg bij deze film

Lucie -

De Fransen hebben er slag van om hele mooie indringende films te maken, en dat is ook nu vast weer gelukt met deze top acteurs! Graag!

Claudia -

Ik ben heel benieuwd hoe Gilbert tot alles bereid is om zijn echtgenote en grote liefde voor zich terug te winnen. Daarom wil ik winnen.

Natasja -

Ik vind Franse films altijd een hele fijne afwisseling tussen alle Hollywood-producties.

Reageer ook