fb
Damespraatjes Damespraatjes

De style-it-yourself stacaravan is HOT!

De stacaravan heeft sinds kort ook haar plek veroverd op Caravanity.nl, hét online platform over het stylen van je caravan of camper, waar we al eerder aandacht aan besteedde op Damespraatjes. Na een bonte parade van caravans en campers op Caravanity.nl, vind je vanaf nu ook steeds meer stacaravans op de site die het bekijken meer dan waard zijn! Ze mogen dan geen wielen hebben, in feite is het een pot nat. Het zijn allemaal vakantiehuisjes waar veel aan moet gebeuren. Hieronder vertelt Femke Creemers hoe ze de make-overs aanpakt. Super gaaf en heel inspirerend.

We begonnen met het huisje van Anouk. Zij knapte haar bruine caravan op en vooral de keuken sprong er na de makeover uit.

Voor en na keuken Anouk

Maartje Koning, professioneel caravanpimper van indehippekip.nl, deed haar eerste stacaravan in opdracht van Camping De Vledders. De stijl die ze eerder hanteerde voor een klein kippetje, werkte ook prima in deze hippe sta-kip.
Schermafbeelding 2014-06-10 om 15.41.23
Schermafbeelding 2014-06-10 om 15.41.06
En een derde die de smaakpapillen naar meer doet verlangen, is de stacaravan van Patricia Hofland. Zij staat met haar stacaravan op Camping Bakkum. Ze maakte er een kleurrijk en stijlvol geheel van. En vooruit, ook een beetje praktisch!
Schermafbeelding 2014-06-10 om 15.45.06
De komende periode kun je uiteraard nog veel meer stacaravans verwachten. Allemaal in een andere stijl, maar ook allemaal prachtig op hun eigen manier.
caravanity_cover_140206_def
Wil je nog meer inspiratie voor het restylen van je camper, caravan of stacaravan? Dan is het Caravanity boek een aanrader. Het staat vol met de 16 mooiste caravans en campers uit Nederland en België, praktische tips en leuke DIY. Daarnaast vind je er een lijstje met de leukste campings in binnen- en buitenland, shoppingtips en sfeerplaten om in weg te dromen!

Reageer ook