fb
Damespraatjes Damespraatjes

De kinderkamers van Angeliek Nelissen van Zomerzoen: een droom voor elk kind

Al heel jong was ze bezig om haar interieur te veranderen, altijd in de weer met woonaccessoires, teksten, gedichten, letters. Op haar 12e schilderde ze de eerste muurtekst op de muur van haar slaapkamer met een beamer, potlood en een potje verf.
 Daarna volgden nog heel veel teksten in de huizen waarin ze woonde. In 2003 startte ze haar eigen bedrijf dat inmiddels is uitgegroeid tot een flinke onderneming. We stellen jullie graag voor aan Angeliek Nelissen van Zomerzoen.

SONY DSC

Van muurstickers naar speelhuisjes

Aanvankelijk startte ze één van de eerste bedrijven met muurstickers, daarna volgden al snel laptoptassen voor vrouwen en gepersonaliseerde deurmatten. 
Elk jaar kwam ze met een nieuw woonidee. In 2006 zocht ze een speelhuisje voor dochter Fenne. Geen plastic speelhuisje maar iets origineels, iets gezelligs.
 Dat werd een huisje van steigerhout met een pannenkoekentakel en een brievenbus.

Bijna 6 jaar geleden werd een huis gebouwd met bedrijfspand. Van de “bouwkeet” maakten ze een pipowagen. Dit idee is in haar hoofd blijven rondhangen. In 2008 en begin 2009 was ze zwanger van Tijn. Maanden mocht ze niet werken en daar besloot ze haar idee voor een speelhuisje in de vorm van een pipowagen verder te gaan uitwerken. De eerste schetsen werden gemaakt in haar ziekenhuisbed.
 Ze bedacht een complete collectie en daarna begon de spannende tijd van uitwerken van haar ideeën, zoeken naar de mogelijkheden en het laten uitvoeren van ons eigen label.

Eigen collectie: Zomerzoen

In januari 2010 was het dan eindelijk zover en kon haar eigen collectie eindelijk geïntroduceerd worden. Direct kreeg ze veel belangstelling van de pers en werd Zomerzoen het eerste jaar maar liefst 93 keer genoemd in een woonblad, kinderblad, dagblad of TV programma en de producten van steigerhout worden inmiddels verkocht in Nederland, België, Duitsland, Andorra, Frankrijk, Ibiza, Spanje en Dubai.

Trends: steigerhout in bedden en speelhuisjes

We zijn echt helemaal weg van de bedden en speelhuisjes van Zomerzoen. Allemaal unieke producten die aansluiten op de belevingswereld van je kind en ook nog eens gemaakt worden van mooie en trendy materialen zoals bijvoorbeeld steigerhout. Hier een kleine selectie van de bedden. Klik op de afbeelding om ook de andere bedden te bekijken.

Bekijk hier de bedden en kinderkamers van Zomerzoen

Voor een impressie van de speelhuisjes kijk hier: Speelhuisjes van Zomerzoen

Toekomst

Doordat de vraag naar de producten van Zomerzoen groot is breidt het bedrijf zich steeds verder uit. Binnenkort openen ze zelfs een tweede winkel. Naast de grotere vestiging in Milheeze zal in de nieuwe winkel in Amersfoort een kleine collectie van alle bedden, kasten en bureaus te zien zijn. We kunnen niet wachten en zijn heel benieuwd wat Angeliek van Zomerzoen nog meer voor ons in petto heeft.

Sandra-Blikslager-Damespraatjes-foto-Katja-Mail-m
Sandra Blikslager is Politicologe en sinds eind 2008 hoofdredacteur van het online vrouwenmagazine damespraatjes.nl. In 2010 verscheen haar eerste boek Moeders langs de lijn, Handboek voor de Voetbalmoeder, waar in september 2012 de derde druk van verscheen.  Sandra is in 1963 in Hilversum geboren, heeft 3 dochters en is getrouwd met Hans. Haar grote hobby is lezen en veel van haar recensies vind je terug op Damespraatjes. Verder sport ze in de sportschool, kijkt veel voetbal en films op TV, wandelt iedere week een paar uur, gaat graag met vakantie en brengt veel uurtjes door langs de rand van het zwembad om naar haar waterpoloënde dochters te kijken.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

muurtekst -

bedankt!

Reageer ook