fb
Damespraatjes Damespraatjes

Advies gevraagd: “De juf van onze dochter draagt wel erg korte rokjes. Hoe zeg ik er wat van?”

“Toen Tessa voor het eerst naar de basisschool ging had ik allerlei angsten in mijn hoofd. De angst dat ze gepest zou worden, de angst dat ze moeite zou hebben om mee te komen en de angst dat ze het niet leuk zou vinden. Gelukkig bleek direct dat Tessa het erg goed deed. Snel maakte ze veel vriendinnen, vond het leren leuk en kwam goed mee met de stof. Toch lopen we tegen één probleem aan op de school van Tessa: haar juf.”

“Juf Kaylee is een lieve juf die sinds een paar jaar op de school van Tessa werkt. Ze liep er al stage tijdens de lerarenopleiding en er is daarna gevraagd of ze wilde blijven. De kinderen lopen met haar weg en ik kan niet anders zeggen dan dat ze erg goed is in haar werk. Toch is er wel een ding waar een groot deel van de ouders het op het schoolplein over heeft, namelijk de wel heel korte rokjes waarin juf Kaylee voor de klas staat.”

Billen en onderbroeken

“Begrijp me niet verkeerd, Kaylee is een knappe jonge vrouw die de rokjes zeker kan hebben. Toch zit het ons als ouders dwars dat al diverse kinderen billen en onderbroeken hebben gespot wanneer de juf moet bukken om kinderen aan hun bureautje wat uit te leggen. Ook tijdens het buitenspelen schijnen er vaak ‘dingen’ onder het rokje te zien zijn.”

Mond vol tanden

“We hebben met een groep ouders besloten dat er wat van gezegd moest worden, toen een aantal meiden (waaronder Tessa) ook in zulke korte rokjes naar school wilden. Toen ze van hun ouders te horen kregen dat dit wel heel kort was, vroegen de meisjes waarom juf Kaylee het dan wel aan mocht. Los van elkaar stonden we allemaal met een mond vol tanden. Wat zeg je dan?!”Dagelijkse inkopen

“Er moet iets gebeuren. De vraag is alleen: wat? Sturen we een van de ouders naar de juf? Of is het verstandig het met de directrice te bespreken? We willen niemand een ongemakkelijk gevoel geven, maar we zouden het ook wel heel prettig vinden als er in iets meer verhullende kleding les wordt gegeven.”

– Een anonieme moeder

Deze anonieme moeder van advies voorzien? Dat kan in de reacties onder dit artikel. 

Advies gevraagd: Hoeveel geld stop ik in de cadeau-envelop op de bruiloft van mijn beste vriendin?

Advies gevraagd: Hoeveel geld stop ik in de cadeau-envelop op de bruiloft van mijn beste vriendin?

osefien is uitgenodigd op de bruiloft van haar beste vriendin en is zelfs bruidsmeisje. Hiervoor heeft ze al flinke kosten gemaakt en nu vraagt Senna ook nog om geld als trouwcadeau. Josefien weet niet goed wat ze moet doen ….. Lees verder

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

5 reacties

Gerty -

De juf bepaalt zelf wat ze draagt. Gaat niemand iets aan. Ze staat er niet naakt. Pfffff

Merijn -

Op welke school is dit? Ik vraag dit voor een vriend.

Fiene -

Bespreken met haar en anders met de directie.
Maar ik ben heel benieuwd wat precies die “dingen” zijn.

Molenaar -

Typisch 2023trutjes!

Reageer ook