fb
Damespraatjes Damespraatjes

De goede voornemens van Mara, Karin, Romy, Michelle, Kathleen, Vera, Sandra en Lisanne

Heb jij goede voornemens gemaakt voor het komend jaar? Wij wel! Lees hier de voornemens van de bloggers van Damespraatjes.

Mara: “Pfoe, goede voornemens… Het klinkt erg, maar ik durf ze al bijna niet meer op te stellen. Ik voldoe aan alle cliche’s. Ik wil afvallen, maar blijf teveel eten. Ik wil meer sporten, maar eindig elke avond op de bank of aan de bar. Als ik dan écht een goed voornemen moet kiezen, dan is het meer begrip voor anderen opbrengen. Dit vind ik soms moeilijk en zou ik graag beter willen doen.”

Sandra: “Nooit had ik goede voornemens voor het nieuwe jaar. Tot ik op Oudejaarsavond 2014 mezelf in een licht aangeschoten toestand als doel stelde om in 2015 vijf kilometer hard te lopen en in 10 dagen naar Salzburg te fietsen. Beide doelen zijn behaald, dus dat smaakt naar meer. Doelen voor 2016: 10 kilometer hardlopen in april en in de zomer in 14 dagen naar Barcelona fietsen.”

Karin: “‘En Ka? Nog goede voornemens?’, is een vraag die mij de laatste dagen veelvuldig wordt gesteld. Nee. Met roken ben ik elf jaar geleden gestopt, ik drink nauwelijks alcohol en ik sport bijna dagelijks. Het enige is dat ik minder in de snoep/koek-la moet grazen. Maar ik word heel ongelukkig als ik daar een voornemen van moet maken. Dus neem ik me voor dat niet te doen!

Vera: “In 2016 wil ik graag meer tijd voor mijn vrienden en familie vrijmaken. Daarnaast wil ik het hardlopen weer oppakken, ik wil graag de Dam tot Damloop lopen. Tot slot wil ik natuurlijk graag bij Damespraatjes lezersvragen blijven beantwoorden, het liefste nog meer dan ik nu al doe. Voor iedereen: heel veel sterkte, kracht en liefde toegewenst in 2016!”

Kathleen: “Mijn goede voornemen voor 2016 is zo min mogelijk thuis te zijn. Mijn bloed kriebelt, ik wil reizen, er op uit, stedentrips, strandvakanties en roadtrippen. Gelukkig vinden mijn lief en dochter dat ook een heel goed idee en staan hun koffers ook al klaar.“

Lisanne: “2016. Driehonderdzesenzestig lege bladzijdes liggen voor me en elke pagina mag ik een eigen kleur gaan geven. Ik wil leven bij de dag met liefdevolle aandacht voor mijn dierbaren en mijn omgeving.  En ik hoop met mijn bescheiden bijdrage de wereld leefbaar te houden en mijn hart te kunnen blijven openstellen voor allen die het heel hard nodig hebben.”

Michelle: ‘Het jaar zal voor mij in het teken staan van afstuderen; het (hopelijk) halen van mijn masterdiploma Communicatie- en Informatiewetenschappen. Daaropvolgend wil ik meer tijd spenderen aan de dingen waar ik gelukkig van word en waar ik door ontspan, hier kom ik nu niet altijd aan toe. Zoals: tijd voor vriendinnen, familie en mijn vriend en tijd voor het schrijven van inspirerende artikelen!’

Romy: ‘Ik heb eigenlijk maar één goed voornemen voor 2016 en dat is dat ik mezelf vaker op de eerste plaats wil zetten. Het kan pas écht goed gaan met mijn gezin als het met mij ook goed gaat, en daar ga ik voor zorgen door vaker me-time in te plannen en te blijven doen wat voor mij persoonlijk belangrijk is.’

We zijn natuurlijk heel benieuwd naar jullie goede voornemens. Laat het ons weten. Maar bovenal wensen we jullie een heel gelukkig nieuwjaar toe met veel gezondheid, geluk en inspiratie.

Reageer ook