fb
Damespraatjes Damespraatjes

De ex-vriendin van Kjeld Nuis reageert noodgedwongen op relatiebreuk

Boos is Jill De Robles over de manier waarop de pers omgaat met haar relatiebreuk met schaatser Kjeld Nuis. Eind 2018 bracht het stel naar buiten dat ze een punt achter hun relatie hebben gezet. Daarna brak de geruchtenmachine los. Op een hele akelige manier. 

Goede vrienden met Joy Beune

Geruchten gingen er dat Kjeld Nuis een relatie zou hebben met schaatscollega Joy Beune. Er verscheen zelf een groot artikel in weekblad Weekend en dat was voor Jill het punt waarop er iets bij haar brak. Kjeld ontkent tegen RTL Boulevard overigens dat er sprake is van een relatie met Joy. Volgens hem is Joy een hele leuke ploeggenoot en zijn zij gewoon goede vrienden. Meer niet.

Onacceptabel dat een kind hiervoor wordt gebruikt

Het verhaal in weekblad Weekend is voor Jill de druppel. Vooral omdat daar foto’s van hun twee jaar oude zoontje, Jax worden gebruikt.

“Ik vind het vreselijk voor Jax dat hij dit later gaat lezen en nog erger en onacceptabel dat de roddelbladen zijn foto’s gebruiken. Ik vind daarom wel dat Kjeld de verantwoordelijkheid mag nemen om ons maar vooral Jax te beschermen hier tegen, zodat dit stopt. Ik hoop dat alle speculaties ophouden en onze privacy verder gerespecteerd wordt.”

Noodgedwongen toch in de media

“Ik heb mij uit de media willen houden maar het blijft maar op mij afkomen en op deze manier krijgt mijn gezin geen rust. De breuk kwam erg plots. Voor mij blijft het gissen wat de reden is en dat is erg zwaar. Dat de media blijft zoeken naar een reden vind ik begrijpelijk maar absoluut niet oké op wat voor manier dit gebeurt.”

Bron: RTL nieuws
Foto: boven dit artikel van Instagram Kjeld Nuis


Dit bericht bekijken op Instagram

GP Weekend Monaco ????

Een bericht gedeeld door Kjeld Nuis (@kjeldnuis) op

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook