fb
Damespraatjes Damespraatjes

De allerlaatste column van Peter Heerschop bij Edwin Evers

Vandaag neemt Edwin Evers afscheid van de radio. En dat doet me echt wat! Wat ga ik die man missen. Niet eerder was ik verslaafd aan een radioshow, maar de altijd vrolijke kijk op het leven van Edwin, Niels, Rick en Henk maakte dat ik de dag ook altijd blij begon. En op vrijdag was er dat aangename extraatje: Peter Heerschop.

Met zijn wekelijkse column Lieve Marianne heeft hij mij regelmatig tot tranen geroerd. Door zijn grappen, maar ook door zijn aangrijpende beschrijvingen van verdrietige gebeurtenissen, zoals bijvoorbeeld na het ongeluk met de stint en na het overlijden van mijn grote held Johan Cruijff.

Tijdens grote sportieve evenementen werd Peter altijd geflankeerd door zijn vriend (en meester voorspeller) Viggo Waas. Die was vanochtend ook bij het voorlezen van Peter’s laatste column aanwezig. Net als Marianne Timmer trouwens.

Hieronder de laatste column van Peter. Peter, Edwin, Niels, Rick en Henk, dank jullie wel voor de vele mooie jaren ochtendshow. I’m gonna miss you all!

Wij hielden het trouwens niet droog bij het beluisteren. Jullie wel?

Reageer ook