fb
Damespraatjes Damespraatjes

Cocktails, Fierce Bags and Indian Silk

Minus 10 op de thermometer, meters sneeuw voor de deur en een stressende stad. Niets houdt Vincent (vriend) en mij tegen. Wij bezochten tijdens het voorweekend van de Amsterdam Fashionweek de ‘O My Bag & Kiss and Tell pop-up modeshow.

Ook al was het erg koud buiten, voor fashion en cocktails kom ik graag mijn bed uit. In het restaurant van het vernieuwde Stedelijk Museum op het Museumplein vond de presentatie van de nieuwe collectie van O My Bag en Kiss and Tell plaats. De dynamische pop-up show was een succes. Net als de Grand Marnier cocktails.

O My Bag
Super stoer tassenmerk! Ik had er voor de show nog nooit van gehoord, maar na het zien van de items ben ik verkocht. Niet alleen super sexy en robuust, de tassen zijn ook nog eens ecologisch verantwoord gemaakt.

My favorite: Dirty Harry

www.omybag.nl

Kiss and Tell
Kiss and Tell: A Silk Story. And a silk story it is! Bedenkster en manager Bahareh Panjeh Shahi showde de nieuwste items van haar prachtige zijdelabel. Kiss en Tell maakt handgeweven zijde jurken en sieraden uit India. Net als O My Bag een merk met een ecologische basis.

My favorite: Rise and Shine Dress

 www.kiss-and-tell.nl

Sparkling fresh cocktails
Nou had ik de avond ervoor al behoorlijk wat gedronken, dus mijn hoofd stond niet echt naar alcohol. Maar toen Vincent met de leuke, rode cocktails cups aankwam kon ik het niet weerstaan. De Grand Marnier Grand Ginger ging er prima in. Een kater verlichtend frisse aanrader!

Zelf maken?

* 50 ml Grand Marnier
* 150 ml Ginger Ale
* 2 Limoenpartjes
* 5 IJsklontjes

Alles mengen… Enjoy!

Mara Blikslager (20 jaar) werkt voor online vrouwenmagazine damespraatjes.nl en studeert Reclame, Marketing en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze is gek op schrijven, de wereld ontdekken, socializen en sporten. Als Mara niet aan het werk is of in de schoolbanken zit is ze te vinden in het zwembad, op de spinning-fiets, in een hippe club of lekker op de bank. Ze woont in Mediastad Hilversum maar heeft ook een grote liefde voor onze, iets chaotischere, hoofdstad: Amsterdam. 

Lees ook de andere artikelen van Mara Blikslager 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook