fb
Damespraatjes Damespraatjes

Cadeau-inspiratieloos? Ontwerp je eigen bon

Heel af en toe heb ik van die weekenden dat ik wel twee of drie verjaardagen heb. Op zaterdagochtend koop ik dan meestal de cadeautjes, maar ik vind het altijd super lastig om iets leuks te kopen. Vind ik dan iets leuks voor één van de jarige Jobs, dan heb ik vooral zin in dat feestje en de voorpret van het te geven cadeautje.

Lastig om origineel te blijven

Maar hoe lastig is het om tegenwoordig nog iets origineels te kopen. Heel vaak geef ik daarom geld, een flesje wijn, een bosje bloemen of een bioscoopbon. En als ik in een beetje een creatieve bui ben, dan knutsel ik zelf iets in elkaar, maar kom er iedere keer weer achter dat hier mijn kwaliteiten niet liggen ;).

Bedrukte cadeaubonnen

Ik zou het leuker vinden om én iets te geven waar iemand echt wat aan heeft én wat ook nog heel bijzonder is. Vorige week stuitte ik op een concept waarvan ik denk dat dat wel eens de oplossing voor mij zou kunnen zijn, namelijk bedrukte cadeaubonnen, die je zelf kan ontwerpen. Het ziet er heel echt uit en super origineel om te geven.

Met een echte cilinderpers gestanst

Het zijn eigenlijk enveloppen die bestaan uit 3 delen met 2 rillen en 2 vouwen. Als je de envelop openvouwt zie je aan de binnenkant de eigenlijke cadeaubon gedrukt. Je kunt hier zelf een onderwerp voor uitkiezen. En ze worden met een echte cilinderpers gestanst. Het ziet er super professioneel uit en je kunt met deze waardebonnen/cadeaubonnen echt voor de dag komen op een verjaardag, trouwfeest, jubileum etcetra.

Waar kun je dit laten doen?

Op internet kwamen we het bedrijf Reclameland tegen. Zij zijn gespecialiseerd in drukwerk en hebben heel veel ervaringen met waardebonnen en cadeaubonnen drukken. Ze bedrukken hun  cadeaubonnen altijd dubbelzijdig full colour op een luxe papiersoort.  Je kunt zelfs een proefpakketje bij ze aanvragen.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook