fb
Damespraatjes Damespraatjes

Body-positivity Instagrampost gaat de wereld over: “Mijn man vindt mijn lichaam prachtig”

Een week geleden plaatste Jasmine Owens een geweldige foto van haar en haar man op Instagram. Je ziet een mega gelukkig stel hand in hand de zee uitlopen. Allebei hebben ze een grote lach op hun gezicht en je kunt eigenlijk wel zien dat de twee voor elkaar gemaakt zijn. Toch dacht Jasmine over dat laatste ooit anders. Zoals op de foto ook wel te zien is, hebben Jasmine en haar man allebei een heel ander postuur. Jasmine heeft prachtige rondingen en haar man ziet eruit alsof hij geen dag in de sportschool oversloeg. Twee verschillende lichamen, allebei even mooi als je het ons vraagt. 

Prachtige boodschap

Toch was het een onzekerheid van Jasmine. Maar, met haar Instagrampost van vorige week wil de dame laten weten dat deze onzekerheid nu weg is en dat doet ze door het plaatsen van deze foto en een geweldige begeleidende tekst:

De afgelopen jaren heeft deze man van elke ronding, rolletje en elke stretch mark van mijn lichaam gehouden. Ik begreep nooit waarom! Hoe kan hij van iets houden wat ‘niet perfect’ is? Hoe kan een man die ‘fit geboren’ is van iemand zoals ik houden? Ik heb geen platte buik, ik flubber wanneer ik loop en als ik te snel de trap op ren klappert het aan alle kanten! Maar nu zie ik dat ik het ‘perfecte lichaam’ heb. Elke rol, elke ronding en elke stretch mark heb ik om ons allebei blij te maken! Ik hou van mijn lichaam en zie eindelijk waarom hij dat ook doet!

screen-shot-2017-06-09-at-2-25-59-pm

Wat vind jij?

Wij vinden het heel mooi dat Jasmine eindelijk ziet wat haar man al jaren ziet. Hoe is dit bij jou? Ben jij ook zo zelfverzekerd of vind jij het soms nog moeilijk om van je lichaam te houden? We zijn heel benieuwd! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook