fb
Damespraatjes Damespraatjes

Betty wil met niemand naar bed

Terwijl het lijkt of haar vriendinnen zijn begonnen aan een tweede leven vol seks, heeft Betty helemaal niks met lichamelijk contact. “Maar ja, ik zeg dat maar niet tegen mijn vriendinnen, die verklaren me vast voor gek. Dus ik praat stoer mee maar ondertussen walg ik van seks.”

Als Betty erover nadenkt, heeft ze nooit heel veel met seks gehad. “Het hoorde erbij, net als eten, slapen en tandenpoetsen. Ik ben dochter van hippie-ouders, we woonden vroeger in een groot huis samen met andere gezinnen. Er werd openlijk over gepraat wat er tussen de lakens gebeurde en regelmatig zag ik volwassenen die met elkaar bezig waren. Vreselijk vond ik dat.”

Beschaamd over ouders

Toen Betty bij vriendinnetjes speelde, ontdekte ze dat het er daar heel anders aan toe ging dan bij haar thuis. Over liefde en seksualiteit werd niet gepraat. “Ik nam vriendinnetjes niet graag mee naar mijn huis, schaamde me voor mijn ouders en hun vrije opvattingen.”

Seks tegen haar zin in

Betty leert op haar zestiende Rob kennen en op haar twintigste trouwt ze met hem. “Dat deed ik zodat ik uit huis kon. Ik wilde weg uit het wereldje van mijn ouders.” Omdat ze dacht dat het zo hoorde heeft ze regelmatig tegen haar zin in seks met Rob. “Ik begreep niet waarom ik het niet lekker en leuk vond. Hoe kon dat nou? Mijn ouders hadden altijd gezegd dat het fijn is om met een man of vrouw te vrijen. Spraken over orgasmes die verslavend waren. Nou, ik vond het warme zaad dat tussen mijn benen uitdroop, heel smerig en ik heb geen idee wat een hoogtepunt is.”

Hoe veel orgasmes

Vriendinnen die ze leert kennen op haar werk, hebben het regelmatig over hun one night stands. “Heel gedetailleerd vertelden ze wat ze hadden gedaan, welke standjes ze het lekkerst vonden, hoe vaak ze waren klaargekomen. Het liefst had ik mijn vingers in mijn oren gestopt. Ik wil het gewoon niet weten. Volgens mij ben ik aseksueel. Als iemand mij vandaag zou zeggen dat ik nooit meer seks hoef te hebben, zou ik enorm opgelucht zijn.”

Smerige piemels

Het heeft niets met haar liefde voor Rob te maken. Ze houdt enorm van hem en zou geen andere man willen. “Ik wil echt geen ander. Ik ben blij dat hij ondanks alles bij me blijft. Ik weet hoe fijn hij het zou vinden als ik hem oraal zou bevredigen, maar ik moet er niet aan denken. Ik vind piemels zo smerig. Het idee dat ik hem in mijn mond moet nemen is afschuwelijk. Natuurlijk ben ik bang dat hij mij verlaat voor een andere vrouw. Daarover hebben we het gehad: ik heb er begrip voor. En als hij iemand kan vinden waarmee hij seks kan hebben, houd ik hem niet tegen. Hij zegt daaraan geen behoefte te hebben, maar vind het groots dat ik hem die vrijheid geef. Ik hoop alleen dat hij bij mij blijft voor de intense liefde die ik hem kan geven.”

Reageer ook