fb
Damespraatjes Damespraatjes

Baby’s kunnen hun neus niet snuiten. Zo verwijder je toch het slijm!

Oh, wat is het verschrikkelijk om te zien als je kleintje zich niet goed voelt. Je zou de pijn en het ongemak het liefste zelf van ze overnemen, alles om jouw mini maar te sparen. Helaas gaat dit niet, maar kan je er wel voor zorgen dat het zo comfortabel mogelijk is. 

Baby’s kunnen zelf hun neus nog niet snuiten. Ze snappen niet hoe je een drukverschil in de neus creëert waardoor de blokkade van slijm opgeheven kan worden. Dit is vervelend, want zo hebben ze er enorm veel last van. Bij mijn dochtertje (nu 9 maanden) merk ik dat ze veel minder goed slaapt wanneer ze verkouden is. Hierdoor is ze overdag vermoeid en heeft ze minder energie. En dat terwijl het voor haar ontwikkeling zo belangrijk is dat ze zich goed voelt.

Gelukkig ontdekte ik een oplossing: de Naspira van NeilMed. De Naspira werd bedacht door KNO-arts Dr. Mehta en zorgt ervoor dat je snel slijm uit de neus van je kindje kan verwijderen. Hij bestaat uit twee delen: de zuigballon en de Naspria.

Schermafbeelding 2018-05-03 om 11.01.46

Hoe werkt het? 

Plaats de doorzichte ‘ballon’ tegen het neusje van je baby of kindje. Knijp erin en de ballon zal zich opnieuw uitzetten. Ondertussen zuigt het overtollig neusslijm weg. De Naspira is zo ontworpen dat je je kindje pijnloos bevrijdt van neusslijm. Met de Naspira heb je een effectief zuigapparaat in handen. Via het slangetje creëer je een negatieve luchtstroom van 5 tot 10 liter per minuut. En je zorgt voor een langere duur van de zuigkracht ten opzichte van de zuigballon. Neusslijm wordt snel en effectief weggezogen. Als ouder zuig je aan het slangetje, maar wees gerust. Het is volkomen veilig voor je kindje en voor jezelf. Filters zorgen ervoor dat het slijm niet in het slangetje komt. En een speciaal klepje zorgt ervoor dat je niet per ongeluk lucht in het neusje van je kindje kunt blazen.

Hele goede oplossing

Wat ons betreft een hele goede oplossing! Je houdt de Naspira makkelijk schoon, door het gebruik van wegwerpfilters. De rest van de Naspira kan gewoon in de vaatwasser.

Meer weten over de Naspria? Kijk dan op de website van NeilMed Nederland.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook