fb
Damespraatjes Damespraatjes

Baby klautert zelf uit buik tijdens keizersnee

Nog nooit heb ik zoiets gezien. En ik moet je zeggen dat ik het wel met gemengde gevoelens heb bekeken. Het is geweldig om mee te maken hoe een kindje wordt geboren en ook over hoeveel wilskracht het beschikt. Maar ik krijg altijd de kriebels als ik bloed zie. 

Let op: het filmpje hieronder kan schokkend zijn!

Misschien is dat voor jullie anders en kunnen jullie er van genieten om te zien hoe dit kleine wondertje ter wereld komt.

Lees ook: 11 dingen die je niet moet zeggen tegen een pas bevallen vrouw!

Natuurlijk manier, ondanks keizersnee

De bevalling gebeurde op een speciale manier, dit op verzoek van de moeder. De moeder had wel wat moeite om een ziekenhuis te vinden om aan deze natuurlijk ogende keizersnede mee te werken. Gedimd licht, muziekje aan.

Opleiding

Het gat in de buik moest zo groot zijn dat het babytje zelf naar buiten kon kruipen en dat deed het kleintje. De moeder gaf aan dat ze dit op deze manier wilde laten doen. Het ziekenhuis vond het heel fijn dat dit op deze manier werd gefilmd en wil dit vanuit opleidingsoverwegingen ook aan medewerkers laten zien.

Eind goed al goed

De moeder en het kindje maken het prima en ook het hechten van de zeer grote wond heeft verder geen problemen opgeleverd.

https://youtu.be/8OeO9N4YA3Y

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook