Damespraatjes Damespraatjes

Advies gevraagd: Mijn man vindt mijn vagina stinken en wil geen seks meer met me

Al zo lang als ik me kan herinneren heb ik vaak last van bacteriële vaginose. Dit is een heel vervelend iets, waarbij het evenwicht van de vagina verstoord is. Hierdoor heb ik vaak veel en stinkende afscheiding. Voor mijzelf is dit heel erg vervelend, maar ook mijn huwelijk begint er onder te lijden. 

De eerste jaren klaagde mijn man er nooit over. Tegenwoordig des te meer. Elke keer als ik seks initieer, slaat hij het af. De eerste paar keer dacht ik nog dat hij gewoon geen zin had, maar toen hij na tien pogingen mij weer afwees, kreeg ik in de gaten dat er iets aan de hand was. Ik dacht dat hij vreemdging en hierdoor geen zin meer had in mij, maar toen ik hem dit op de man af vroeg, zei hij dat het iets anders was. Hij vond mijn vagina zo stinken.

Ik wist niet wat ik hoorde… Ik heb al jaren regelmatig last van bacteriële vaginose. Waarom was dat voor hem nu ineens een probleem? Hij zei dat hij niet goed weet waardoor het komt dat het hem nu zo tegenstaat dat hij geen zin meer in seks met me heeft. Ik heb die avond op de logeerkamer geslapen en heb me de weken daarna erg rot gevoeld.

Lees ook: deze 5 dingen kun je beter niet na seks doen

Mijn man zegt dat hij van mij houdt, maar dat seks voor hem op deze manier niet prettig is. Zelfs als ik een tijdje geen bacteriële vaginose heb, heeft hij geen zin in seks. Hij zegt dat hij de seks direct associeert met de vieze lucht en dat hij het heel erg onaantrekkelijk vindt. Enerzijds ben ik blij dat hij eerlijk is, maar anderzijds voel ik me er heel erg afgewezen door. Ik wil dit dat ons huwelijk hier aan kapot gaat. Wat kan ik doen?

Wil jij deze lezeres van advies voorzien? Dat kan in de reacties onder dit artikel of op onze Facebook


Reageer ook