fb
Damespraatjes Damespraatjes

Abonnement Videoland of Amazon eenvoudig opzeggen

Je kunt meerdere redenen hebben om een bestaand abonnement op te zeggen. Soms heb je een paar sluimerende abonnementen zoals een lidmaatschap van een tv-gids of een stripblad van een overbekende eend in een matrozenpakje. Bladen die je ooit las, maar die je tegenwoordig direct bij het oud papier deponeert. Zonder er een letter in te lezen. En dat zijn dan nog de abonnementen waarvoor je iets tastbaars toegestuurd krijgt, zodat je elke keer eraan herinnerd wordt dat je dat lidmaatschap nou toch eens moet opzeggen. Lastiger is het met een abonnement van de sportschool. Elke maand verdwijnt er geld van je rekening, terwijl je de sportschool allang niet meer vanbinnen ziet. Meestal zijn dit soort abonnementen snel op te zeggen. Maar het gaat ook wel eens anders.

Videoland of Amazon prime opzeggen

Iedereen maakt het wel eens mee: een abonnement dat inmiddels maandelijks opzegbaar is ga je graag opzeggen. Je onderneemt actie. Maar vervolgens kom je in een schijnbaar eindeloze stroom van gedoe terecht. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Wie moet je bellen en op welk nummer? Staat er iets over op de website? Lastig, lastig. Zeker met aanbieders van streamingsdiensten is het nog wel eens moeilijk om de juiste wegen te bewandelen. Dat soort bedrijven willen niet dat je opzegt en verstoppen opzegmogelijkheden ergens op de site. Videoland opzeggen begint dan op een slechte film te lijken waardoor je geneigd bent het opzeggen maar te laten zitten, terwijl het zo eenvoudig is. En dacht je dat Amazon prime opzeggen een bijna onmogelijke opgave is? Geen nood, want het is eenvoudiger dan je op het eerste gezicht denkt.

Simpel opzeggen, zonder stress

Maak het je gemakkelijk en laat het opzeggen van zo’n abonnement voor je doen. Voor een klein bedrag per opzegging heb je er geen omkijken naar. Stel je eens voor dat je niet minutenlang aan de telefoon hoeft te zitten en je blauw te betalen aan telefoonkosten om maar van dat abonnement af te komen. Geen stress hoeven hebben en jezelf moeten afvragen of je nu eindelijk kunt besparen op de kosten die een duur abonnement met zich meebrengen.

Opzeggen, veilig en met garantie

De opzegservice is volledig veilig. Je krijgt een volledige opzeggarantie en dat betekent dus dat je zeker weet dat het geregeld wordt. Mocht er dan toch een meningsverschil blijven bestaan tussen jou en de streamingsdienst, dan is er gratis juridische hulp beschikbaar. Het feit dat dit al gratis is, geeft al aan dat er maar weinig gebruik van gemaakt hoeft te worden.
Waarom maak je het jezelf niet gemakkelijk? Bespaar je het bellen of mailen naar het bedrijf of de dienst waar je een abonnement hebt lopen. Je abonnement opzeggen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Foto door ANTONI SHKRABA via Pexels

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over! 

2 reacties

sandra -

Hoi Joris, dank je wel voor je oplettendheid :-). We hebben het aangepast. Groetjes van Sandra van Damespraatjes

Joris -

Toch zonde van die tikfout in de merknaam in de titel. Slordig wel.

Reageer ook