fb
Damespraatjes Damespraatjes

8 té realistische situaties als je ongesteld bent

Bleh, ik HAAT ongesteld zijn. Er zijn heel wat manieren om het wat dragelijker te maken, maar het is een blijft mijn minst favoriete tijd van de maand. Opvliegers of juist super koud, buikpijn, rugpijn, twijfelen aan alles, misselijk, overgeven en mega chaggie: voor mij de normaalste zaak van de wereld als ik ongesteld ben. Gelukkig is het na een dag over 4 voorbij, maar het blijft helemaal ruk. Ik kon me erg goed herkennen in deze grappige cartoons. Jij ook?

1. Als je het niet ziet aankomen…

1

2. Als iemand zegt dat je gewoon even moet chillen…

2

3. Huilen om dingen op tv wordt 100 keer erger.

3

4. Je voelt je misleid door elke voorlichting die je ooit gehad hebt.

4

5. Het gevoel dat je een trap in je baarmoeder krijgt wanneer je je al helemaal niet lekker voelt.

5

6. De complete uitputtingsslag…

6

7. Je houdt nog meer van je joggingbroek dan je normaal gesproken al doet.

7

8. Als je PMS gewoon je normale humeur blijkt te zijn.

8

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook