fb
Damespraatjes Damespraatjes

5 x waarom een Sim Only abonnement een goede keuze is

sim-only-goedkoper

Zit je na te denken over een nieuw telefoonabonnement, maar twijfel je nog over je keuze? Je kunt kiezen voor een abonnement met telefoon of een abonnement zonder telefoon. Een abonnement zonder toestel wordt ook wel een Sim Only abonnement genoemd. Benieuwd waarom dit een goede optie zou kunnen zijn? Wij bespreken het in dit artikel.

Goedkoper

Een Sim Only abonnement is een stuk goedkoper dan een abonnement met telefoon. Dit is logisch, want je betaalt dan alleen voor de bundel en niet voor de telefoon zelf. Hierdoor heb je veel minder kosten per maand dan bij een abonnement met telefoon.

Je kunt ook een oudere telefoon gebruiken

Bij een abonnement met telefoon heb je vaak een contract voor een paar jaar. Tegenwoordig kiezen veel mensen voor een abonnement voor zo’n twee jaar. Echter is jouw telefoon na twee jaar vast nog wel goed te gebruiken. Het is dan ook niet altijd nodig om na twee jaar alweer een nieuwe telefoon uit te kiezen. Het fijne aan een Sim Only abonnement is dan ook dat je hierbij niet na een paar jaar alweer een nieuwe telefoon hoeft te kopen, want je kunt ook een oudere telefoon gebruiken. Je hoeft dan ook niet te beschikken over het allernieuwste model. Wel dient jouw telefoon simlockvrij te zijn om van zo’n bundel gebruik te kunnen maken.

Lees ook: Sushi voor beginners: dit moet je weten

Talloze telefoons te koop

Mocht je wel een nieuwe telefoon willen aanschaffen, hoeft dit niet direct altijd het duurste en nieuwste model te zijn. Tegenwoordig zijn er namelijk ook veel betaalbare telefoons van goede kwaliteit te koop. Hierdoor kan het aantrekkelijker worden om ervoor te kiezen om een telefoon gewoon los te kopen, in plaats van samen met een abonnement. Als je kiest voor een Sim Only abonnement, kun je een betaalbare telefoon kopen en een voordelig abonnement afsluiten. Sim Only bij Simyo is hiervoor een echte aanrader.

Meer keuze in je bundel

Als je kiest voor een Sim Only abonnement heb je vaak veel keuze als het gaat om je belminuten, sms en datagebruik. Dit in tegenstelling tot een telefoon met abonnement, waar je soms maar beperkte keuze hebt voor je bundel. Bij een Sim Only abonnement kun je dus makkelijker jouw wensen en voorkeuren doorvoeren.

Maandelijks opzegbaar en tussentijds wijzigen

Een groot voordeel aan een Sim Only abonnement is dat het maandelijks opzegbaar is. Bij zo’n abonnement zit je dus vrijwel nergens aan vast. Dit is fijn want als je bijvoorbeeld niet tevreden bent over de bundel of prijs, kun je het na een maand gewoon opzeggen. Als je graag iets aan jouw bundel wilt veranderen, is dat vaak ook mogelijk bij Sim Only. In veel gevallen kun je namelijk heel gemakkelijk iets in jouw bundel wijzigen. Zo kun je dus eigenlijk nooit het verkeerde bundel kiezen!

Een Sim Only abonnement is dus zeker goed om te overwegen, want het heeft veel voordelen. Bovendien is een Sim Only abonnement zo geregeld. Of je nu kiest voor een plastic simkaartje of bijvoorbeeld een eSIM: je kunt binnen no time profiteren van een Sim Only abonnement.

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Joris -

Gesponsord artikel, toevallig?

Reageer ook