fb
Damespraatjes Damespraatjes

5 Tips voor het stijlen van een kleurrijk t-shirt

kleurrijk t-shirt

De beste manier om je winterdipje tegen te gaan is om je witte of zwarte t-shirt in te ruilen voor een kleurrijk t-shirt. Maar we kunnen ons voorstellen dat dat misschien een moeilijke taak is, want kleur laat zich soms lastig combineren. Om je alvast een beetje op weg te helpen, hebben we 5 tips voor je verzameld.

Kies een t-shirt dat echt bij je past

Je voelt je alleen lekker in een t-shirt als het echt bij je past. Dat is niet altijd even makkelijk te vinden, want niet alleen de kleur, maar ook de pasvorm en eventuele opdruk moeten naar je zin zijn. Het kan dan een idee zijn om zelf naar de t shirt groothandel te gaan en daar een shirt te kiezen dat helemaal naar je eigen wens is. Zo weet je ook zeker dat je een shirt hebt dat niemand anders draagt.

Houd de rest van je outfit rustig

Kleurrijke shirts zijn erg opvallend en zullen al snel het meest opvallende ondereel van je outfit zijn, zorg er daarom voor dat de rest van je outfit wat rustiger is. Kies voor een broek of rok in een neutrale kleur, zodat je niet een soort wandelende kermis wordt. Je kunt er ook voor kiezen om een blazer of een vest over je t-shirt heen te dragen, dan breek je de kleur en wordt je outfit vanzelf een stuk rustiger. Dit jaar zijn ook spencers en bodywarmers weer helemaal terug van weggeweest en die passen perfect bij een gekleurd t-shirt!

Zorg ervoor dat de kleuren bij elkaar passen

Kies altijd voor een neutrale kleur die past bij de kleur van je tshirt. Er zijn namelijk een aantal kleuren die echt met elkaar vloeken en daar wordt niemand vrolijk van. Andere kleuren passen daarentegen juist weer heel goed bij elkaar, ze zorgen ervoor dat ze goed uitkomen en echt in het oog springen. Als je het zelf niet helemaal zeker weet kun je het beste iemand anders om advies vragen. Vraag ook eens aan het verkopend personeel in een winkel met welke kleuren je je nieuwe item goed kunt combineren.

Draag verschillende materialen

Een katoenen t-shirt laat zich goed combineren met kleding van een andere stof. Denk daarbij niet alleen aan een jeans, maar bijvoorbeeld ook aan een lekker dik wollen vest. Zo zorg je niet alleen voor een extra dimensie van je outfit, maar je kunt je t-shirt ook gewoon in de winter blijven dragen. In de zomer draag je hem dan weer zonder extra laag en lijkt het net alsof je een compleet nieuwe outfit hebt.

Maak een combinatie met de juiste accessoires

Brainpower vroeg ooit al in zijn nummer Non Stop of je tasje bij je laarzen en je rokje bij je top paste en daar had hij zeker een punt. De juiste accessoires kunnen een outfit echt naar het volgende niveau tillen en dat geldt zeker ook voor een kleurrijk t-shirt. Kies voor een opvallend horloge, veel verschillende armbanden of juist hele grote oorbellen. Je schoenen zitten het verste van je t-shirt af, maar het zal zeker opvallen als deze niet bij elkaar passen!

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over! 

Afbeelding van Tom via Pixabay

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook