fb
Damespraatjes Damespraatjes

5 redenen waarom jonge mannen op oudere vrouwen vallen

Waar het een paar jaar geleden nog een taboe was zie je nu steeds vaker dat jonge mannen kiezen voor een relatie met een wat oudere vrouw. Wat drijft deze mannen? Waarom kiezen ze niet voor een leeftijdgenoot of een wat jongere vrouw?

1. Hormonen. Op de leeftijd van een jaar of 20 is het testosteron niveau van een man heel hoog en ook zijn seksuele prestatieniveau. Het seksuele prestatieniveau van vrouwen komt pas veel later op een hoogtepunt, namelijk rond de leeftijd van 40 jaar. Bij een man van 20 en een vrouw van 40 loopt dat dus ongeveer gelijk en kunnen ze samen een hoop lol beleven.

2. Ervaring. Oudere vrouwen hebben veel meer levenservaring, maar ook meer ervaring in bed. Veel jonge mannen zijn hier nieuwsgierig naar en willen dit graag ervaren.

3. Zelfvertrouwen. Een oudere vrouw weet over het algemeen goed wat ze wil en straalt dit ook uit. Geen halfslachtig en twijfelend gedrag. Gewoon doen!

4. Geen kinderwens. Veel vrouwen van een jaar of 40 hebben al kinderen of hier geen behoefte meer aan. Dit is een prettige gedachte voor sommige jonge mannen.

5. Verantwoordelijker. Iets oudere vrouwen weten wat ze van het leven verwachten, zijn meer gefocust en vastberaden. Daarnaast kunnen ze situaties vaak beter inschatten en gepast handelen. Hebben vaak de zorg voor kinderen en hypotheek, jonge mannen kunnen hier veel van leren.

Lees ook: 5 voordelen van daten met een jongere man

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

2 reacties

BestGeorgianna -

I have noticed you don’t monetize your page, don’t
waste your traffic, you can earn additional cash every month.
You can use the best adsense alternative for any type of website (they approve all websites), for more details simply search in gooogle:
boorfe’s tips monetize your website

FirstIndira -

I have noticed you don’t monetize your website, don’t waste your traffic, you can earn additional cash every month because you’ve got
high quality content. If you want to know how to make extra $$$, search for: Boorfe’s tips best adsense alternative

Reageer ook