fb
Damespraatjes Damespraatjes

5 redenen om te Tinderen terwijl je al een relatie hebt

Vorige week las ik een berichtje dat zo’n 35% van de jongeren die een relatie hebben nog steeds lid zijn van een datingapp zoals bijvoorbeeld Tinder. Wij zijn heel nieuwsgierig waarom dat zo is en deden een onderzoekje. 

Dit zijn de redenen waarom mensen met een relatie op Tinder zitten

1. Nieuwsgierigheid. Je hoort zo veel mensen om je heen die Tinder gebruiken dat je eigenlijk heel nieuwsgierig bent hoe het werkt. Af en toe kun je mee kijken met een vriendin, maar om echt te weten waar ze het over heeft is het handiger om zelf een account aan te maken.

2. Luiheid. Je hebt je grote liefde gevonden via Tinder of een andere datingapp, maar je hebt nog helemaal geen zin of tijd gevonden om je account te verwijderen.

3. Goed voor je zelfvertrouwen. Je vindt het heerlijk om te zien dat je nog steeds populair bent bij andere mannen of vrouwen. Ze geven via de app aan dat ze jou wel zien zitten en dat geeft jouw zelfvertrouwen zo’n enorme boost.

4. Niet helemaal zeker van je relatie. Jullie daten nu al een aantal weken, maar bij jou is de vonk niet helemaal overgeslagen. Je kijkt lekker nog wat rond op Tinder om te zien of er interessantere mannen rondlopen.

5. Je wilt een affaire. Naast je grote liefde zou je best af en toe met een andere man of vrouw naar bed gaan. De vraag is natuurlijk of je dat wel via Tinder zou moeten doen. Er zijn veel sites gespecialiseerd in vreemdgaan en die zeggen dat discretie is gewaarborgd.

Hoe is dat bij jullie?

We zijn heel benieuwd naar jullie ervaringen. Gebruik jij een datingapp terwijl je (al of nog) in een relatie zit?Je kunt je reactie hieronder bij de comments plaatsen, maar je kunt ons ook mailen: [email protected] ovv daten terwijl je in een relatie zit. Ook als je partner nog volop aan het daten is zouden wij het fijn vinden om je verhaal te horen.

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

petra -

Belachelijk om iemand aan te sporen vreemd te gaan!
Gebeurde recent al met een andere datingsite. De kunst is om een kwuze te maken en vol te houden. Voor maar dus óók tegenspoed. Mensen geven zo snel op… en de gevolgen zijn niet te overzien.
Zoek hulp en blijf in gesprek.. (en ik heb géén makkelijk praten…)

Reageer ook