fb
Damespraatjes Damespraatjes

5 momenten waarop je je écht oud begint te voelen

De één kan de jeugd nog wat langer bijhouden dan de ander, maar op een dag moeten we er allemaal aan geloven: we worden ouder. Gelukkig kan je je vaak zo oud voelen als je zelf wil, maar in de onderstaande situaties kan je niet anders dan je stok en stok oud te voelen… 5 momenten waarop je je écht oud begint te voelen:

1. Mensen van een jaar of 35 spreken je met ‘u’ aan. Dat kleine kinderen dit doen snap je wel, maar bij mensen die ouder dan 30 zijn reageer je hier nog niet op.

2. Mensen om je heen overlijden aan ziektes als kanker en worden gediagnosticeerd met diabetes. Vroeger gebeurde dit bij de vrienden van je ouders, nu zijn het de mensen uit jouw eigen vriendenkring.

3. Wanneer je de tram/trein/bus inloopt staan er mensen voor je op. Hallo! Als ik wil zitten vraag ik er wel om.

4. Als je luistert naar gesprekken van tieners snap je letterlijk NIKS van wat ze zeggen. Wat is Snapchat? Wie is Enzo Knol? En waarom hebben ze een koptelefoon op als ze met elkaar praten?!

5. In de supermarkt reken jij graag af met contant geld, dat heb je immers altijd zo gedaan. Wanneer zelfs de cassiere zucht dat je ook ‘gewoon’ mag pinnen, snap jij er vrij weinig meer van. Mag contant betalen niet meer dan?!

Lees ook: 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook