fb
Damespraatjes Damespraatjes

Anonieme bron: “Zwangerschap Sabia was NEP!”

Wat wordt er veel over geschreven en gepraat… De zwangerschap van Sabia, de ex-vriendin van Rafael van der Vaart. Een paar weken geleden verscheen ze meerdere keren met een flinke buik op de Nederlandse televisie, maar enkele dagen geleden kwam het nieuws naar buiten dat Sabia een miskraam heeft gehad. Niks van waar, zegt Patty Brard in Shownieuws. Er zou via een anonieme bron bekend zijn geworden dat ze nooit zwanger is geweest. Patty spreekt namens de anonieme bron in Shownieuws:

Zij wilde per se dat hij voor Qatar zou kiezen, want dan hadden ze met elkaar in het huwelijksbootje moeten stappen. Maar Rafael wilde dit helemaal niet. De voetballer wilde veel liever naar de Spaanse plaats Sevilla. Daar is zo’n enorme toestand om ontstaan, een enorme familieruzie, ook met de moeder van Rafael, de vader en de opa en oma; dat Rafael heeft besloten: tot hier en niet verder, we gaan gewoon uit elkaar: klaar. Het is over.

Toen zag Sabia geen andere keus dan een zwangerschap te veinzen. Ze wilde koste wat het kost Rafael voor zich terugwinnen en dacht dat het hiermee zou lukken. Het was voor haar de laatste strohalm.

Vorige week werd ook al in Shownieuws gesproken over de nepzwangerschap. De ene dag is de buik van Sabia groter dan de andere dag. Wat denken jullie, verzint ze het of probeert Shownieuws gewoon een nieuwtje te verzinnen?

Lees ook: Tips als je het in het openbaar wil doen!

foto: Gala

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook