fb
Damespraatjes Damespraatjes

5 manieren om weer zin in seks te krijgen

In veel huwelijken hoor je dat de seks niet meer is wat het ooit geweest was. Het kan meerdere oorzaken hebben, zo kan de man last krijgen van erectieproblemen, zijn jullie een beetje op elkaar uitgekeken of jij hebt er zelf gewoon geen zin meer in. Toch is dat jammer, want op latere leeftijd kan je nog veel plezier hebben tussen de lakens. Hier 5 manieren om weer zin in seks te krijgen!

1. Ga vaker sporten

Door een paar keer per week te sporten zit je lekkerder in je vel, waardoor je libido toeneemt. Ook is sporten goed voor je doorbloeding, dus ook de doorbloeding van je vagina! Dat is erg belangrijk bij het opgewonden raken. Enne, een goed uithoudingsvermogen kan ook geen kwaad!

2. Eet afrodisiaca

Wat zijn afrodisiaca? Dat zijn voedingsmiddelen die lustopwekkend kunnen werken. Producten die hierom bekend staan zijn onder andere aardbeien, kardemom, truffels en oesters. Allemaal erg lekker, dus helemaal geen straf om dat wat vaker te eten!

Kijk hier voor een uitgebreide lijst met afrodisiaca!

3. Mastrubeer vaker

Het is goed om je seksdrive een beetje op gang te houden. Het smaakt namelijk naar meer! Heeft je partner een periode geen zin? Houd jouw ‘machine’ dan aan de gang door regelmatig jezelf te bevredigen. Als jullie dan allebei weer in de mood zijn krijg je geen last van opstartproblemen.

4. Praat over seks met je partner

Door regelmatig sexy gesprekken met je partner te voeren neemt je zin in seks bijna gegarandeerd toe! Geen idee waar je het dan over moet hebben? Lees dan dit artikel met 8 gespreksonderwerpen om je van je meest sexy kant te laten zien.

5. Word weer verliefd

Ga weer eens wat vaker op date! Door samen plezier te maken, goede gesprekken te voeren en te knuffelen, krijg je zin in meer.

Werken deze trucjes niet? Ga eens naar je huisarts, het kan zijn dat er wat anders aan de hand is! Je huisarts helpt je er graag bij. Het is niks om je voor te schamen, we horen dit van zoveel vrouwen. Zonde om je seksleven door schaamte te laten verpesten…

Lees ook: 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook